SteelSeries Arctis Nova 3 alınır mı?

Bütçe
2200
Hocam bende Nova 3 aldım ama 24 bit 48000 Hz alınca miktofon sesi saçma sapan bir şey oluyor sanki ses değiştirme programı kullanmış gibi freaky bir ses ve sadece sağdan geliyor falan bozulma oluyor ama 16 bit normal fakat niye 24 bitte böyle aynı kulaklık kullanmamıza rağmen. Bir de hoparlör kısmında 24 bitte sıkıntı yok mikrofon kısmında var.

O zaman o şekilde kullanın hocam sebebini bilmiyorum, bende normal çalışıyordu. Aralarında pek fark olacağını sanmam.

Hocam kulaklık güzel mi almayı düşünüyorum da.

Hocam çok sevdim ben kulaklığı çok memnunum bayağı hafif mikrofon hoparlör zaten iyi 3D ses desteği var bir de yazılımından ayar falan da yapabiliyorsun tavsiye edeirm.

Hocam çok sevdim ben kulaklığı çok memnunum bayağı hafif mikrofon hoparlör zaten iyi 3D ses desteği var bir de yazılımından ayar falan da yapabiliyorsun tavsiye edeirm.
hocam cloud 2 bende çok kötü bir deneyim bıraktığı için tedirgin oldum ama siz beğendiyseniz güzeldir.

hocam cloud 2 bende çok kötü bir deneyim bıraktığı için tedirgin oldum ama siz beğendiyseniz güzeldir.
hocam bende hyperx cloud 3 görmüştüm ama tasarım olarak ve marka olarak falan bu daha çok hoşuma gitti

Hocam bizzat kullanıyorum sorularınızı cevaplayabilirim. Fiyatına göre en iyisi bence. Çok kulaklık kullandım yazılımsal olarak bu kadar iyi olan, oyun kulaklığı yazmalarına rağmen bassları kafa titreten, oyunda hile gibi CS Dust 2'de a sidedan shorttaki adamı bile duyabileceğiniz bir kulaklık görmedim.

Mikrofonu da piyasadaki 5000 TL bandına kadar en iyisi her yerden sertifikası var zaten.
Hocam kulaklık hakkındaki son görüşleriniz nelerdir

Değil hocam. Bence çok rahat, hiç sıkma gibi bir problemide yok.

Dip ses problemide yaşamadım hocam. Güzel kulaklık öneririm.
Hocam kulaklık hakkındaki son görüşleriniz nedir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı