SteelSeries Nova 7 vs Arctis 7 vs Arctis 9

cagan3535

Decapat
Daha fazla  
Bu 3 kulaklıktan hangisi alınır? Benim için önemli olan karşı tarafa sesimin net şekilde gitmesini istiyorum.

SteelSeries Nova 7 vs Arctis 7 vs Arctis 9.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Artics Nova Pro Wireless var gayet memnunum eğer bütçen yetiyorsa üzerine 2 k daha koy kablolusunu al ama yok ben wireless olanı tercih ederim dersen 5- k daha koyman gerekebilir.

Bu 3 kulaklıktan hangisi alınır? Benim için önemli olan karşı tarafa sesimin net şekilde gitmesini istiyorum.

SteelSeries Nova 7 vs Arctis 7 vs Arctis 9.​

Nova 5 en iyi Mike sahip, nova pro kablolu ise en iyi ses kalitesine sahip SteelSeries ailesinde.

En mantıklısı nova pro kablolu alıp harici mik almak

Arctis Nova 5 daha güncel içlerinde en iyi mikrofonlu olan şuanda.

Eminsin dimi knk arctis 9 niye öneriyorum peki veya 7

Bende Artics Nova Pro Wireless var gayet memnunum eğer bütçen yetiyorsa üzerine 2 k daha koy kablolusunu al ama yok ben wireless olanı tercih ederim dersen 5- k daha koyman gerekebilir.
Knk peki artics 9 niye onermiyosun

Eminsin dimi knk arctis 9 niye öneriyorum peki veya 7

Knk peki artics 9 niye onermiyosun
Hepsi güzel kulaklık arctis 9 sadece Xbox için çıktı içinde alıcısı yok. Arctis 7 ve nova 7 ise ses kalitesi nova 5 ile aynı ama mikrofonları geride. O kulaklıkların ekstra özelliği aynı anda çift cihaz desteklemesi. Nova 5'te ise çift cihaz desteği yok. Bluetooth var ama Alıcı + bluetooth aynı anda kullanılamıyor.

sen hangisini önerirsin nova 5 mı 7 mı Arctis 7 mı
Arctis 9 kşmse önermiyo alan birine sordum adam 1 saat konuşmuş arkadaşlarıyla cocuga sovmusler git yeni mic al diye arctis 9 kimse onermiyo ya nova 5 yada arctis 7 yada nova7 cok kararsız kaldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı