Steelseries Arctis Nova 3 vs. HYPERX Cloud III vs. Fifine Ampligame H9

Hangisi Cloud 3 mü ben Fifine H9 kullanıyorum hocam bu kulaklık ile bir şikayete denk gelmedim daha.
Hocam bundan 6 ay önce falan almıştınız galiba siz bu kulaklığı forumda denk geldim sizde Steel series arctis nova 1 vardı kumaş pedli kulaklık daha iyi değil miydi mesela ben Actris nova 3 güzel gibi geliyor ve steel series kaliteli marka pişman eder mi beni

Hocam bundan 6 ay önce falan almıştınız galiba siz bu kulaklığı forumda denk geldim sizde SteelSeries Arctis Nova 1 vardı kumaş pedli kulaklık daha iyi değil miydi mesela ben Arctis Nova 3 güzel gibi geliyor ve SteelSeries kaliteli marka pişman eder mi beni.

Nova 1'in hem sesini beğenmemiştim hem de bir süre durduktan sonra ağrı yapıyordu kumaş ped iyi olsa da ses kalitesi ve rahatlık olarak hiç sevmediğim bir kulaklık oldu kendisi Fifine H9 Nova 1'den biraz daha ağır olmasına rağmen hem daha rahat hem daha konforlu ses kalitesi olarak çok daha iyi Nova 3 hakkında bir şey diyemem ama onu kullanmadım hiç.

@sylas25 hocam iyi günler bugün kuzenimde olan HyperX Cloud 3 kulaklığı denedim ses kalitesi çok iyi rahatlık açısından da çok iyi.

Kuzenim hiç ayar bile yapmamış uygulamasını bile indirmemiş ve sesi bayağı bayağı fazla geliyor yani gayet yeterli. Ben çok beğendim.

Nova 1'in hem sesini beğenmemiştim hem de bir süre durduktan sonra ağrı yapıyordu kumaş ped iyi olsa da ses kalitesi ve rahatlık olarak hiç sevmediğim bir kulaklık oldu kendisi Fifine H9 Nova 1'den biraz daha ağır olmasına rağmen hem daha rahat hem daha konforlu ses kalitesi olarak çok daha iyi Nova 3 hakkında bir şey diyemem ama onu kullanmadım hiç.
Chrome h9 bozuldu yazınca herkes ses kartında problem yaşadığıni belirtmiş sizde birşey varmı

@sylas25 hocam iyi günler bugün kuzenimde olan HyperX Cloud 3 kulaklığı denedim ses kalitesi çok iyi rahatlık açısından da çok iyi.

Kuzenim hiç ayar bile yapmamış uygulamasını bile indirmemiş ve sesi bayağı bayağı fazla geliyor yani gayet yeterli. Ben çok beğendim.
Çok teşekkürler bende 2 gün sonra Media Markta gidip bakacağım ama deri ped yaz aylarında zulüm gibi olur diye düşünüyorum Steel series arctis nova 3 bakacağım birde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı