Steelseries Arctis Nova 3 vs HyperX Cloud III

Bütçe
4500

cinar_terim09

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki model arasında kaldım. İkisininde fiyatları aynı (4500TL) bu yüzden ne yapsam bilemedim. Klavye ve mouse'u da Steelseries kullandığım için kulaklığı da Steelseries almak istiyorum. Ancak bir kesim Cloud III'e mikrofon daha iyi diyorlar. Sonra pedleri deri değil kumaş olduğu için Nova 3'e yöneliyorum. Cloud III'e kronik sorun var diyorlar ancak yok diyen bir kesim de var. Birde kulaklıkları denediğimde Cloud III ağrıtıyor gibi oldu bilemedim ne yapsam. Sizce hangisi daha mantıklı?

Bu iki model arasında kaldım. İkisinin de fiyatları aynı (4500TL) bu yüzden ne yapsam bilemedim. Klavye ve fareyi da SteelSeries kullandığım için kulaklığı da SteelSeries almak istiyorum. Ancak bir kesim Cloud III'e mikrofon daha iyi diyorlar. Sonra pedleri deri değil kumaş olduğu için Nova 3'e yöneliyorum. Cloud III'e kronik sorun var diyorlar ancak yok diyen bir kesim de var. Bir de kulaklıkları denediğimde Cloud III ağrıtıyor gibi oldu bilemedim ne yapsam. Sizce hangisi daha mantıklı?

Bana göre ikisi de değil daha iyisi var bu fiyatta illa ikisinden biri mi olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı