SteelSeries Arctis Nova 5 vs Corsair HS80

Aradan 2-3 ay daha geçmiş hocam. Beyaz rengi konusunda fikirleriniz değişti mi? Son deneyimleriniz neler?

Kulak pedleri kirleniyor. Genel kullaklik deneyimim güzel ama aldığıma pişmanım, çünkü aktif olarak kullanmıyorum. Aylardır kenarda yatiyor,

Kulak pedleri kirleniyor. Genel kullaklik deneyimim güzel ama aldığıma pişmanım, çünkü aktif olarak kullanmıyorum. Aylardır kenarda yatiyor,
Pişman olma sebebin aktif olarak kullanamıyor olman mı yoksa başka şikayetin de var mı ?

Pişman olma sebebin aktif olarak kullanamıyor olman mı yoksa başka şikayetin de var mı ?
Hocam ben aktif olarak kullanıyorum, gerek şarjı gerek şarj olma süresi çok iyi. Ses kalitesi güzel mikrofonu güzel. Telefonda, dışarıda her yerde kullanılabilir. Bence gayet güzel ama kafanız büyükse ilk denemeniz daha iyi olur.

Hocam sence HS80'den Nova 5'e geçilir mi pil süresi biraz kötü geldi bir de FPS oyunlarında pek iyi değil sizin kullandığınız bir ekolayzer ayarı var mı?

Bende düşünüyorum nova 5 ses kalitesi nasıl acaba son ses ne kadar yüksek veya hyperx cloud Alpha wireless kablosuz aklımda Buda var

Bende düşünüyorum nova 5 ses kalitesi nasıl acaba son ses ne kadar yüksek veya hyperx cloud Alpha wireless kablosuz aklımda Buda var
Yüksek ses istiyosan hyperx al hocam, ses kalitesi ekolayzır ile beraber çok iyileşiyor kulak zevkinize göre ayarlarsınız. Ben memnunum şuana kadar herhangi bir sıkıntısını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…