SteelSeries Arctis Nova 7 deneyimim

Eğer günlük takılıyorsan rahatlık önemliyse kulak içi düşünebilirsin fakat Discord kullanıyor arkadaşlarınla rekabetçi oynuyorsan ben kulak üstü kulaklık öneririm çünkü mikrofon da önemli bazen ses izolasyonu da.

Arctis 1 Wireless bilmiyorum kötü değildir fakat G535 kulaklığım var biraz küçük fakat inanılmaz hafif ve rahat. Ben Rtings'de önerilen kulaklıklar arasında olduğu için almıştım. Biraz EQ ile bass arttırman gerekebilir onun dışında öneririm hem de Arctis 1 Wireless ile kıyasla yeni bir kulaklık.

Hatta Steelseries GG programı çok iyi çalışıyor ve istediğin kulaklık ile kullanabilirsin G Hub seni kesmez ise GG programı üst seviye tavsiye ederim.

Hocam, baya konuyu hortlatıyorum ama bir şey soracağım A9 almayı düşünüyorum? Sizce alınır mı? Yoksa sizin şunu al bu bütçeye en iyisi o dediğiniz var mı sizin bu yorumunuz kararsızlığımı arşa çıkardı. Kusura bakmayın tekrardan.

Hocam gözümü az önce https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logıtech-g-pro-x-2-lightspeed-kablosuz-bluetooth-gaming-kulak-üstü-kulaklık-siyah-1232434.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.49.7 bu ürün çeldi. Diğer tüm ürünler pembe olduğu için mediamarkt üzerinden alırım alırsam. Ne diyorsunuz sizin fikriniz alabilir miyim?

Son düzenleme:
Estağfurullah ,A9 dediğiniz Arctis 9 ise ben Arctis Pro denemiştim onun ses seviyesi falan iyiydi ama bluetooth ile veya mobil cihazlarda denemedim, eski bir kulaklık nova serisine göre ,5800 diyor en ucuz ben SteelSeries hiçbir ürüne bu parayı vermezdim ,kulaklığı 2000 2500 civarına alıyorsanız olur ama diğer türlü bu para kesinlikle verilmez ben şahsen SS hiçbir ürününü almam artık ama Arctis eski sürüm ses aralığı daha iyidir veya daha kötüdür o ayrı konu , Arctis pro ses aralığı iyi gibiydi zaten ben ona kanıp Nova da iyidir diye almıştım ha Nova bilgisayarda iş görür ama diğer tüm cihazlarda sıradan bir kulaklıktan farkı yok o paraları vermeye değmez.
Blackshark v2 pro 2023 de 1 ay olmadan kırıldı ,uzanırken birden çat diye gitti Nova çok ağır bir kulaklık Arctis 9 sanırım daha büyük bir kulaklık ve daha ağır. Boynuna takınca adamı boğuyor gibi oluyor Nova 7 , bence A9 her açıdan Nova 7den kötüdür ve fiyatı da hemen hemen aynı, alınmaz diyorum , o kulaklığın çıkış tarihini de göz önüne alırsak edeceği en fazla 2500 tl..

Bu SS kulaklıklar tamamen balon şişirme kulaklıklar markanın kendisi şişirme zaten, hangi site baksan doğru dürüst incelemeden Arctis pro şöyle iyi Nova pro böyle iyi övüp duruyolar ama ben şunu net söyleyebilirim Arctis Ve Nova Pronun olması gereken fiyatları şuan Nova 7 ,Arctis 9 gibi kulaklıkları sattıkları fiyatlar ,yani bu kulaklıklar öyle 10bin edecek kulaklıklar değil pro olanlar 5-6 arası olması gerekirken şişire şişire orta seviye kulaklığı 6bin civarına satıyorlar .

Logitech kulaklıklar çok hafif ve ses seviyeleri iyi , kullanım yerine göre bir tablo oluştur bluetooth ağırlıklı mı ,spor mu müzik mi sadece full oyun mu ,bunları kriter olarak belirle ,ben mesela kulaklık alırken her cihazda kullanayım ,bilgisayarda da ses kartıyla beraber kablolu kullanıp daha yüksek ve temiz performans alayım diye bakardım ,sadece bilgisayara bağlı kalırsan kablolu veya alıcıyla bağlanan çok model var ama işin içine bluetooth falan girerse seçenekler bayağı azalıyor ve fiyat uçuyor ,ama ses kalitesi o oranda artmıyor.

Sizin bir tavsiyeniz var mı hocam? Genelde oyun içiin kullanacağım ama ara sıra telefonda falanda kullanırım.

Sizin bir tavsiyeniz var mı hocam? Genelde oyun içiin kullanacağım ama ara sıra telefonda falanda kullanırım.
Valla çok zor bir soru, çünkü fiyatlar uçmuş Blackshark 7500 lira olmuş şaka gibi bir fiyat. Genel kablosuz oyuncu kulaklıklarının fiyatı bu şekilde dediğim gibi işin içine bluetooth girince fiyat 4ü geçmeye başlıyor ve şu an hiç mantıklı değil bu paraları vermek . 2500 3000 lira olan kulaklıklar 7500 fiyatlarına çekilmiş normal değil bu dolar 4 ayda o kadar artmadı 2 katına çıksın. Şuan alınacak bir kulaklık gözükmüyor
2000-2500 arasına Logitech g435 lightspeed var, kulaklık çok hafif çok rahat kafaya tam oturuyor koşsan zıplasan düşmez o derece oturuyor ,sesini test edemedim ama takmıştım kafada çok çok rahat tüy gibi, bildiğim kadarıyla EQ ayarı yok ama bilgisayarda Apo Ekolayzır var dünya genelinde kullanılıyor onu kurup istediğin ayarı yaparsan güzel bir performansa gelir ,gecikmesi de çok değil
Bir sonraki de Razer Barracuda hem kablosuz hem bluetooth özellikli ve ben kulaklık aldığım sırada fiyatı 3500-3700 arasıydı şuan da 4200 civarı çok artmamış ,Nova 7 ile aşağı yukarı aynı performansı vereceğini düşünüyorum ben Nova almasam bunu alıyordum başta. Şuan hem bluetooth hem pc kullanımı için bence alınabilecek 2 kulaklık bu bütçeye göre, diğerleri uçmuş. Barracuda zaten bu 7500 civarına çıkan kulaklıklarla aynı segmentte.

Teşekkürler hocam. Tekrardan bakacağım biraz daha.

Şuan razer barracuda x 2022 versiyonunu kullanıyorum. Kardeşim bu kulaklığı istediğinden dolayı ona verip kendime biraz daha iyi bir kulaklık almayı planlıyorum. Öneriniz ne olur blackshark v2 pro (eski sürüm) ss arctis 7+ arasında kalmış durumdayım. Fiyatları neredeyse aynı, hangisini önerirsiniz? Başka öneri de olabilir. Max bütçe olarak 4700'lere çıkabilirim.

Hocam, ben A9 alacağım 1-1.5 ay sonra. Eğer hala almamış olursanız, incelemeye yapmayı düşünüyorum. Fikir alırsınız umarım.

Sadece bilgisayarda kullanacaksanız G Pro X kablolu olanı alınabilir , heryerde kullanacaksanız Razer barracuda, Arctis 7 artık eskide kaldı sıfır alınmaz bana göre ki o paralara değmez adamlar yenisini çıkardı 5500 civarına satıyor bizim uyanık şark kurnazı satıcılar eskisini de aynı fiyata satıyor resmen insanları kazıklıyorlar. Razer 2023 pro güzeldi ses olarak ama malzeme kalitesi kötüydü , o da 7500 olmuş ki ben 5300 civarına almıştım aldığımdan 1 hafta önce fiyatı 3900 gibi birşeydi balon şişirme fiyatlar var o yüzden fiyatı aynı kaldığı için Barracuda öneriyorum veya ucuz denk getirilirse Logitech G Pro x , Corsair hiç kullanmadım.Bluetooth ile kullanacaksanız ve oyun harici alacaksanız müzik kalitesi falan kendini belli eder 350BT alınabilir 3000 lira veya 4000 liraya bt450 alınabilir, şuan ve piyasadaki çoğu kulaklıktan ses kalitesi olarak iyidir hatta bu 5500 7500 diye uçurdukları kulaklıklardan da iyidir oyun haricinde, belki oyunda da bunları aratmaz zira kablolu eski Trust marka kulaklık bile Nova 7 ile aşağı yukarı aynı performansı veriyordu CS Go için konuşuyorum yani ucuzdur veya bu oyuncu kulaklığı değildir diye bir olay yok tamamen satış politikası, ama sıkışınca bu kulaklık oyun kulaklığıdır müzikte iyi değil demeyi biliyorlar 6000 liralık kulaklık için Özet olarak kullanacağınız nokta önemli ,bilgisayar içinse kablolu 2500 liraya kadar bir kulaklık alabilirsiniz ,veya bluetooth olmayan wireless bir kulaklık Hyperx Cloud gibi ,ama işin içine bluetooth da girerse kalite artmıyor fakat fiyat uçuyor.

Bu arada atlamışım G535 de alınabilir 435 olanı çok hafifti sanırım 535 de aynı, bakmakta fayda var fiyatı çok uçuk değil
Ben artık kullanamıyorum pek ama boş zamanım olunca kullanmak için Barracuda almayı düşünüyorum.Benim aradığım tüm özellikler mevcut .

Hocam, Logitech G733 için ne diyorusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…