SteelSeries Arctis Nova 7 deneyimim

Selamlar sevgili dostlar,

Uzun zamandır ben de bir kulaklık arayışındayım ve kafam inanılmaz karıştı. Bir sürü süzgeçten sonra nova7 wireless ve barracuda pro arasında kaldım. Yüzde olarak daha çok oyun performansları ile alakalıyım. Ama keyifli de müzik dinleyebilmeyi arzu ediyorum. Söylenecek çok fazla terim ve teknik var ama uzun lafın kısası hangi kulaklığı alacağımı bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada çok fazla video, makale, rtings incelemeleri gerçekleştirdim. Hatta birazdan bir teknoloji mağazasına gidip her iki modeli de değerlendirmeyi düşünüyorum.

Birçok kulaklığı denemedim ama denediklerim qoa gimlet ve Logitech Pro X, Logitech Pro X istediklerinizi karşılayacak bir kulaklık, kulakta ağrı yapabiliyor biraz ama kulağı kulaklığın içine gelecek şekilde oturtursanız bu ağrıyı bir nebzede olsa engelleyebiliyorsunuz. Oyunlarda ses kasarken bayağı iyi müziklerde ise efsane tavsiye ederim.

Geç gördüm ,deneme şansınız varsa deneyip alın ama özellikle SS marka kulaklıklar yazılıma bağımlı kulaklıklar bu yüzden denerken ne olduğu pek anlaşılmaz.

Bende SteelSeries Arctis 1 var çok memnunum 1 senedir kullanıyorum ses seviye yüksek biraz kazıklanmışsın sanki.

Bende SteelSeries Arctis 1 var çok memnunum 1 senedir kullanıyorum ses seviye yüksek biraz kazıklanmışsın sanki.
İyi bir kulaklık veya daha önce kulaklık kullanmadıysanız memnun olmanız normal Ona ses seviyesi yüksek diyebiliyorsan muhtemelen ilk kulaklığın , ben ürünü satalı çok oluyor cebimden çıkan bir şey olmadı .

Bende 2 gün önce aldım yani fena değil ama üzüldüğüm konu bundan önce Arctis 5 kullanıyordum ve yani güncel kulaklıkları bile tokatlar gerek ses seviyesi gerek kalite gerek performans anlamında ama kablolu olması nedeni ile artık kablosuza geçeyim dedim Arctis Pro Wireless aldım ve tam olarak rezalet bir durum yaşadım dip ses yani white noise ve zor da olsa iade ettim Nova 7'ye başvurdum ilk deneyimlerim fena değildi ama Arctis Pro Wireless'te gördüğüm gibi bunda da az da olsa dip ses var ve ses düzeyi az ses limitörünü açınca artıyor ama dip ses 2 katı fazla oluyor o yüzden açık kullanıyorum sonardan önerdiğiniz ayar var mı EQ olur fark etmez @Kara44

hocam arctis 5 kullanıcısıyım nova 7'ye geçmeyi düşünüyorum. pc kullanıcısıyım ama 7x versiyonu daha ucuz olduğu için onu almayı düşünüyorum. merak ettiğim birkaç bir şey var yardımcı olursanız sevinirim.
arctis 5 için gg'de 7.1'i açıp bassları falan fulleyip kullanıyorum ama nova için 7.1 tarzı ayarlar göremedim bir de 7x versiyonunun herhangi bir eksisi var mı düz 7 ve 7p'ye göre?

Dosya Ekleri

• 1723994596944.png
    93 KB · Görüntüleme: 52
7x extra olarak xbox'da da kablosuz kullanılabılıyor yani artısı var, eksısı yok.
Bass konusunda ıse Sonar kısmında db olarak bass arttırımı var ıstedıgınız gıbı ancak nova 7 tızlerı ve mıdlerıyle one cıkan bır urun. Bu kadar bass seven bırıysenız sızı ne kadar memnun eder bılemedım.
Ben memnunum, zevk verıyor bassları ancak arabada cok sevdıgım bassları kulaklıklarda pek aramıyorum.

hocam çok fazla bass seven biri değilim sadece arctis 5'te ayar yaparak elde ettiğim şeyleri bu kulaklıktan alabilir miyim onu merak ediyorum, yeni çıkan model olduğu için de arctis 5'ten iyi yapmışlardır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…