SteelSeries Arctis Nova 7 kulaklığı alınır mı?

@35caglar35 merhaba, acaba kulaklığı aldınız mı? Ben de 7+ Wireless modeli ile Nova 7 Wireless arasında kaldım. Öneriniz var mı?

Merhaba ben Arctis Pro Wireless aldım, yeni çıkan modellerde 360 derece uzlamsal ses desteği var bütçeniz var ise Nova 7 almanızı öneririm.

Ben Teknosa'dan 4500 TL'ye bulduğum için Arctis Pro aldım yoksa bende Nova 7 Wireless alacaktım.

@35caglar35 ben de ilk önce 7+ wireless siparişi verdim ama kulak çevreme fazla basınç yapmasından dolayı iade ettim. Yarım saatlik kullanımda dahi baş ağrısı yapıyordu. Nova 7'nin ayarlanabilir olması aklımı çeliyor ama konfor olarak da arctis serisine kıyasla nova da geriye gidilmiş deniliyor. Kafam karıştı açıkçası.

Nova serisinde donanımdan kısıp programdan eklemişler vallahi kafan hiç karışmasın ben HyperX Alpha S kullanıyordum ondan geçtim memnunum tek şikayetim bassllar biraz zayıf o kadar.
@35caglar35 ben de ilk önce 7+ wireless siparişi verdim ama kulak çevreme fazla basınç yapmasından dolayı iade ettim. Yarım saatlik kullanımda dahi baş ağrısı yapıyordu. Nova 7'nin ayarlanabilir olması aklımı çeliyor ama konfor olarak da arctis serisine kıyasla nova da geriye gidilmiş deniliyor. Kafam karıştı açıkçası.

Ben Nova 7'nin kesinlikle parasını hakettiğini düşünmüyorum kulaklığı almış kullanmış biri olarak 2.gün iade ettim daha kulaklığı elinize alır almaz malzeme kalitesinin çöplüğünü görüyorsunuz hadi ona okey dediniz kulaklık Type-C üzerinden sadece şarj oluyor ses iletmiyor illa kablosuz kullanmanız lazım ya da jack girişi ile kullanacaksınız onunda Nova 1'den farkı yok hadi ona da okey dedin kulaklığı kafana taktın haşır huşur padleri var kafanı en ufak hareket ettir ses yapıyor hadi ona da okey dedin padler çok küçük kulaklarına değiyor ve inanılmaz terletiyor hadi ona da okey dedin mikrofonu ise kulaklığa bağlı olmasına rağmen berbat 1000 TL'lik Gamepower kulaklardan farkı yok sesi desen ilk aldığım Gamepower kirazudan hallice kulağının tek övebilecegim kısmı iğrenç mikrofon sesinin dışarıdaki sesleri neredeyse hiç almaması tek iyi yanı bu daha önce Corsair HS 70 Pro kullanıyordum kulaklık ne eline alınca kırılacak hissiyatı veriyor ne her yeri plastik ne kulağı terletiyor ne padleri küçük mikrofonu çıkartıp takılabilir olmasına rağmen mükemmeldi Nova 7 ile Discord'a girdiğim anda herkes eski kulaklığın mikrofonun daha iyi olduğu söyledi şarjı desen ben FPS oyunlarını kablolu oynadığım için kulaklık hem sesi iletirken hem şarj oluyordu bir kere bile şarj a takmadım kulaklığı 2 sene kullanırken 6 kere yere düşürdüm kulağımdan 7.de sadece kulaklıkın demiri gevşedi sallanıyor diye yenisini almak istedim ama kulaklığın çöp hali bile Nova 7'den daha iyi ve şu an kesinlikle Corsair HS 80 Max almayı düşünüyorum bir Corsair fanı değilim her eşyada farklı marka kullanıyorum fakat kulaklıkta bir daha SteelSeries alacağımı düşünmüyorum kulaklığı daha elime alır almaz bir hüsran yaşadım bunlar benim düşüncelerim siz diyorsanız ya ben çok beğendim çok güzelde kullanıyorum farklı markaları denemenizi öneririm çünkü hiç de gidip bir HyperX alıp bir Corsair alıp bir Logitech G PRO alıp da bu kulaklığı beğeneceğinizi düşünmüyorum eski Artics serisi daha iyiydi bu seri bence eski seriye göre vasat ve para verilebilecek bir seri değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı