SteelSeries Arctis Nova 7 vs 7P vs 7X

Öncelikle bu detaylı ve güzel açıklaman için kendi adıma teşekkür ederim. Genellikle oyun oynayacağım ve müzik dinleyeceğim bunlar açısından tatmin edebilicek wireless kulaklık önerebilir misin
İşte şimdi işin rengi değişir. 😄

Steel Seriesi ürünleri yenilendiğinden beri takip ediyorum (2019) biraz yaşım gereği öyle.
Bu kulaklıkların müziğe pek yatkın olduğunu düşünmüyorum.

Ben oyun oynarım, müzik dinlerim ve arkadaşlarımla Discord'da film izlerim. Bu yüzden HS80'i tercih ettim, yine olsa yine alırım.
Bunların yanında tabi alternatif markalar var.
Misal örnek verdiğiniz Logitech G733. Tekrar diyorum ben olsam G535'i tercih ederim. Ama bu kulaklığın mikrofon kalitesi pek iyi değil, harici mikrofonunuz var mı bilmiyorum. Virtuoso şayet çok sevilen bir model. Müziğe yatkın olduğunu düşünüyorum.

Ben HS80'i tavsiye ederim.
Bunun yanında Logitech, HyperX tavsiye ederim.
Bu arada lütfen Blackshark V2 Pro'yu da inceleyin. Benim önerilerim bunlar, teşekkürler, umarım yardımcı olmuşumdur.

İşte şimdi işin rengi değişir. 😄

SteelSeries'i ürünleri yenilendiğinden beri takip ediyorum (2019) biraz yaşım gereği öyle.
Bu kulaklıkların müziğe pek yatkın olduğunu düşünmüyorum.

Ben oyun oynarım, müzik dinlerim ve arkadaşlarımla Discord'da film izlerim. Bu yüzden HS80'i tercih ettim, yine olsa yine alırım.
Bunların yanında tabii alternatif markalar var.
Misal örnek verdiğiniz Logitech G733. Tekrar diyorum ben olsam G535'i tercih ederim. Ama bu kulaklığın mikrofon kalitesi pek iyi değil, harici mikrofonunuz var mı bilmiyorum. Virtuoso şayet çok sevilen bir model. Müziğe yatkın olduğunu düşünüyorum.

Ben HS80'i tavsiye ederim.
Bunun yanında Logitech, HyperX tavsiye ederim.
Bu arada lütfen BlackShark V2 Pro'yu da inceleyin. Benim önerilerim bunlar, teşekkürler, umarım yardımcı olmuşumdur.

Virtuoso çok istediğim kulaklık fakat fiyatı benim için pahalı G733 ve G535 arasındaki farklarla ilgili bunları buldum bir bakar mısınız size zahmet

Virtuoso çok istediğim kulaklık fakat fiyatı benim için pahalı G733 ve G535 arasındaki farklarla ilgili bunları buldum bir bakar mısınız size zahmet
Hocam büyük bir ihtimal link attınız ama gelmemiş.

Aynen kusura bakmayın şu şekilde atayım
Anladığım kadarıyla ikisinin de eksi ve artıları var.

G733'ün çıkarılabilir bir mikrofonu var ama G535 öyle değil. Corsair'in sistemi gibi biraz, yukarı kaldırıldığı zaman mute falan oluyordu herhalde.
RGB, pilli bir kulaklık için çok gereksiz bir olay. Steel Series'i bu konuda tebrik etmek lazım.

Gelelim Blue Voice mic teknolojisine.
Logitech, Blue markası ile anlaşmalıydı sanırsam. G535'in mikrofonu, 733'e göre farklıymış yani Blue Voice bu kulaklığın mikrofonunu boostlamamış. Bana göre eksi mi derseniz? Değil, çünkü G733'ün mikrofonu da öyle ahım şahım değil. G HUB üzerinden EQ ile yönetilebiliyor mikrofon.

Bir diğer eksi ise DTS surround desteği yok. Logitech kulaklıklarında DTS nasıl çalışır bilmiyorum ama benim gözümde bir eksi değil bence. Deneyim meselesi. Belki Dolby çok iyi çalışır bu kulaklıkta kim bilir?

Genel olarak toparlarsak

G733'te Blue mikrofon var G535'te yok.
DTS Surround desteği yok.
G535 mikrofonu çıkartılamıyor, katlanıyor.
VE şu nokta da var. Sizin attığınız sitede GHUB desteği bulunmuyor deniliyor ama YouTube'da video var. İnsanlar GHUB'a bağlanabiliyor. Bence bunu araştırın.

İkisinin de eksi ve artıları var. Tamamen sizin keyfinize göre. Ben G535'i tercih ederim. Siz yine de araştırın özellikle dediğim GHUB olayını araştırın.

Anladığım kadarıyla ikisinin de eksi ve artıları var.

G733'ün çıkarılabilir bir mikrofonu var ama G535 öyle değil. Corsair'in sistemi gibi biraz, yukarı kaldırıldığı zaman mute falan oluyordu herhalde.
RGB, pilli bir kulaklık için çok gereksiz bir olay. Steel Series'i bu konuda tebrik etmek lazım.

Gelelim Blue Voice mic teknolojisine.
Logitech, Blue markası ile anlaşmalıydı sanırsam. G535'in mikrofonu, 733'e göre farklıymış yani Blue Voice bu kulaklığın mikrofonunu boostlamamış. Bana göre eksi mi derseniz? Değil, çünkü G733'ün mikrofonu da öyle ahım şahım değil. G HUB üzerinden EQ ile yönetilebiliyor mikrofon.

Bir diğer eksi ise DTS surround desteği yok. Logitech kulaklıklarında DTS nasıl çalışır bilmiyorum ama benim gözümde bir eksi değil bence. Deneyim meselesi. Belki Dolby çok iyi çalışır bu kulaklıkta kim bilir?

Genel olarak toparlarsak

G733'te Blue mikrofon var G535'te yok.
DTS Surround desteği yok.
G535 mikrofonu çıkartılamıyor, katlanıyor.
VE şu nokta da var. Sizin attığınız sitede GHUB desteği bulunmuyor deniliyor ama YouTube'da video var. İnsanlar GHUB'a bağlanabiliyor. Bence bunu araştırın.

İkisinin de eksi ve artıları var. Tamamen sizin keyfinize göre. Ben G535'i tercih ederim. Siz yine de araştırın özellikle dediğim GHUB olayını araştırın.
Teşekkür ediyorum fazla fark yok o zaman hangisini yakalarsam alayım. Kablosuz klavye ve mouse olarak bir önerin varmıdır?

Teşekkür ediyorum fazla fark yok o zaman hangisini yakalarsam alayım. Kablosuz klavye ve mouse olarak bir önerin var mıdır?
Kablosuz klavye olarak önerim Cooler Master CK721 var. Arkadaşım bizzat kullanıyor, tavsiye ederim. Fareler ile pek aram yok. Swarcow YouTube kanalını tavsiye ederim.

Kablosuz klavye olarak önerim Cooler Master CK721 var. Arkadaşım bizzat kullanıyor, tavsiye ederim. Fareler ile pek aram yok. Swarcow YouTube kanalını tavsiye ederim.
Tamamdır tekrardan çok teşekkür ederim yani şuan yeni bir kulaklık alıcak olsan HS80 harici "Stokta yok" G535 olurdu sanırım değil mi :D

Tamamdır tekrardan çok teşekkür ederim yani şuan yeni bir kulaklık alıcak olsan HS80 harici "Stokta yok" G535 olurdu sanırım değil mi :D
Yine de Ebay'den beyaz bir HS80 bulmaya çalışırdım. Baktım şansım yaver gitmiyor o zaman iTopya'dan bir G535.

Bu arada rica ederim.

Yine de Ebay'den beyaz bir HS80 bulmaya çalışırdım. Baktım şansım yaver gitmiyor o zaman iTopya'dan bir G535.

Bu arada rica ederim.
Ebay'den Türkiye'ye satın alırken herhangi bir gümrük vergisi vs. oluyor mu?

Bu arada rica ederim.
Mesela şunu buldum sence tahmini ne kadar gelir ek gümrük vergi vs. çıkar mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı