SteelSeries Arctis Nova 7 vs 7P vs 7X

Ebay'den Türkiye'ye satın alırken herhangi bir gümrük vergisi vs. oluyor mu?

Mesela şunu buldum sence tahmini ne kadar gelir ek gümrük vergi vs. çıkar mı?
Hesaplıyayım.

Ürün direk Türkiye'e gönderilmiyor o yüzden kargo firması kullanmanız lazım.
Mesela MyUS.
Ürün süitinize düşer büyük bir ihtimal ile 2 libre falan olur.
1671995195793.png

Yaklaşık 30 dolar falan siz önceden bir 30 doları gözünüzden çıkarın kargo için. Bu da 560 lira eder.

Gümrük ücretine kargo fiyatı eklenmez. Ürünün fiyatı baz alınır.
Ürününüz 70 dolardan yukarı olduğu için yüklü bir gümrük ücreti çıkabilir. AB ülkesinden gelen ürünlere %18 diğer ülkelerden gelen ürünlere %20 ücret uygulanır.
Kulaklığınız kablosuz olduğu için %20 KDV + %30 ÖTV eklemeniz lazım. (ÖTV Kablosuz olduğu için).
Bu da %50 vergi demek.

Sipariş Tutarı: 2.400,00 TL
Gümrük Vergisi (%30): 720,00 TL
Özel Tüketim Vergisi (%20): 624,00 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti: 16,00 TL
Damga Vergisi: 0,80 TL
Toplam Vergi ve Masraf Tutarı: 1.360,80 TL
Siparişin Toplam Maliyeti: 3.760,80 TL

+ Kargo 4.328.

Bence Türkiye'den alın 🤣.
Ben kulaklığımı açık arttırmadan kazandığım için bu kadar uyguna geldi. Ki uygun bile değildi pek fazla hesaplarım yine yanlış gitti.

Hesaplıyayım.

Ürün direk Türkiye'e gönderilmiyor o yüzden kargo firması kullanmanız lazım.
Mesela MyUS.
Ürün süitinize düşer büyük bir ihtimal ile 2 libre falan olur.
Eki Görüntüle 1613885
Yaklaşık 30 dolar falan siz önceden bir 30 doları gözünüzden çıkarın kargo için. Bu da 560 lira eder.

Gümrük ücretine kargo fiyatı eklenmez. Ürünün fiyatı baz alınır.
Ürününüz 70 dolardan yukarı olduğu için yüklü bir gümrük ücreti çıkabilir. AB ülkesinden gelen ürünlere %18 diğer ülkelerden gelen ürünlere %20 ücret uygulanır.
Kulaklığınız kablosuz olduğu için %20 KDV + %30 ÖTV eklemeniz lazım. (ÖTV Kablosuz olduğu için).
Bu da %50 vergi demek.

Sipariş Tutarı: 2.400,00 TL
Gümrük Vergisi (%30): 720,00 TL
Özel Tüketim Vergisi (%20): 624,00 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti: 16,00 TL
Damga Vergisi: 0,80 TL
Toplam Vergi ve Masraf Tutarı: 1.360,80 TL
Siparişin Toplam Maliyeti: 3.760,80 TL

+ Kargo 4.328.

Bence Türkiye'den alın 🤣.
Ben kulaklığımı açık arttırmadan kazandığım için bu kadar uyguna geldi. Ki uygun bile değildi pek fazla hesaplarım yine yanlış gitti.
Çok teşekkür ederim böyle detaylı yazdığın için en iyisi TR'den almak :D

Çok teşekkür ederim böyle detaylı yazdığın için en iyisi TR'den almak :D
Aynen öyle 😄.

Filtrede direkt Türkiye için kargo seçeneği var. Açık arttırma seçeneğini de açarsanız belki 20 dolara bile bir şeyler düşürebilirsiniz ama YTD 🤣.

@AllyFeedon baya yazışma dönmüş burada :) hyperx, hs80 ve logitech tarafındaki önerilerinizi gördüm ama bunlar bluetooth a sahip değiller. Bu nedenle bu modeller bana uymuyor :) hs80 kullanıyordum zaten öncesinde ben de. Bir tur daha bakıyorum ama Bluetooth noktasında kısıtlanıyorum.

@AllyFeedon bayağı yazışma dönmüş burada :) HyperX, HS80 ve Logitech tarafındaki önerilerinizi gördüm ama bunlar Bluetooth'a sahip değiller. Bu nedenle bu modeller bana uymuyor :) HS80 kullanıyordum zaten öncesinde ben de. Bir tur daha bakıyorum ama Bluetooth noktasında kısıtlanıyorum.

Merhaba ne yaptınız alabildiniz mi?

Aynen öyle 😄.

Filtrede direkt Türkiye için kargo seçeneği var. Açık arttırma seçeneğini de açarsanız belki 20 dolara bile bir şeyler düşürebilirsiniz ama ytd 🤣.

Selam en son burada ceza yemiştim :D hala kulaklık alamadım fiyatları aldı başını gitti G535 bile 3000TL oldu G733 3200TL HyperX clou2Wireless 2200TL Arctis nova 7 3500TL'ye düşüyor sanırım bunu alcıam.

Selam en son burada ceza yemiştim :D hala kulaklık alamadım fiyatları aldı başını gitti G535 bile 3000TL oldu G733 3200TL HyperX clou2Wireless 2200TL Arctis nova 7 3500TL'ye düşüyor sanırım bunu alcıam.
Ben de ceza yedim hocam :D

Elinizi çabuk tutun hocam.

Bir tane mağazada nova serisini inceledim ve konforlu gelmedi açıkçası, üzdü. O nedenle hala arayışım devam ediyor.

Bir tane mağazada nova serisini inceledim ve konforlu gelmedi açıkçası, üzdü. O nedenle hala arayışım devam ediyor.
3600TL'ye düşmüş 4200TL'den sanırım son alım fırsatı bende kaçırmayıp alayacağım G733 veyatta 535 alıcaktım ama onlarda 3000TL'yi devirmişler. HyperX bakın diyeceğim fakat onunda sanırım yazılımı iyi değil

3600TL'ye düşmüş 4200TL'den sanırım son alım fırsatı bende kaçırmayıp alayacağım G733 veyahut da 535 alacaktım ama onlarda 3000TL'yi devirmişler. HyperX bakın diyeceğim fakat onunda sanırım yazılımı iyi değil

3600 TL'ye nerede satılıyor nova 7

nova 7 yi sipariş ettim 1-2 güne gelicek eger beklerim dersen geldiginde buraya yazayım fikir olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı