Steelseriesin çoğu kulaklığını kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki mikrofon kalitesi bir çoğunda vasat ama ses olarak kalitelidir. Bende zaten aktif olarak Nova 7 Wireless kullanıyorum. Harici mikrofonumla beraber inanılmaz memnunum.
Butcemi biraz aşıyorSteelSeries Arctis Nova 5 Alınır, mikrofon kalitesini internetten karşılaştır derim bence 1 ay önce satın aldım aşırı iyi mikrofonu
ama nova 7 daha pahalı değil miButcemi biraz aşıyor
Ben Amerika'daki alcam amerika fiyatı daha pahaliama nova 7 daha pahalı değil mi
olaya bak niye burda daha ucuz acabaBen Amerika'daki alcam amerika fiyatı daha pahali
neyse reis ben sadece mikrofon kalitesinden ötürü 5i tercih ettim ama mikrofon önemli değil diyosan nova 7 daha iyidir tabiBen Amerika'daki alcam amerika fiyatı daha pahali
olaya bak niye burda daha ucuz acaba
neyse reis ben sadece mikrofon kalitesinden ötürü 5i tercih ettim ama mikrofon önemli değil diyosan nova 7 daha iyi
Teşekkürlerolaya bak niye burda daha ucuz acaba
neyse reis ben sadece mikrofon kalitesinden ötürü 5i tercih ettim ama mikrofon önemli değil diyosan nova 7 daha iyidir tabi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.