SteelSeries Arctis Nova 7P Wireless vs a Logitech G PRO X

SteelSeries Arctis Nova 5 Alınır, mikrofon kalitesini internetten karşılaştır derim bence 1 ay önce satın aldım aşırı iyi mikrofonu

Steelseriesin çoğu kulaklığını kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki mikrofon kalitesi bir çoğunda vasat ama ses olarak kalitelidir. Bende zaten aktif olarak Nova 7 Wireless kullanıyorum. Harici mikrofonumla beraber inanılmaz memnunum.

Steelseriesin çoğu kulaklığını kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki mikrofon kalitesi bir çoğunda vasat ama ses olarak kalitelidir. Bende zaten aktif olarak Nova 7 Wireless kullanıyorum. Harici mikrofonumla beraber inanılmaz memnunum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rica etsem şu videoda 09:15 ( nova 7 mikrofon ) ve 10:00. (Nova 5 mikrofon) Dakikalarını karşılaştırır mısın

olaya bak niye burda daha ucuz acaba

neyse reis ben sadece mikrofon kalitesinden ötürü 5i tercih ettim ama mikrofon önemli değil diyosan nova 7 daha iyi

olaya bak niye burda daha ucuz acaba

neyse reis ben sadece mikrofon kalitesinden ötürü 5i tercih ettim ama mikrofon önemli değil diyosan nova 7 daha iyidir tabi
Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı