SteelSeries Arctis Nova Pro alınır mı?

Bütçe
10000 15000

FeldMarchall

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD RYZEN 7 9800X3D
Ekran Kartı: GALAX RTX 5080 1CLİCK OC
Anakart: ASUS ROG STRİX X870A
Ssd: KİNGSTON KC3000
Ram: CORSAİR VENGAGE 2X16 6000MHZ CL36
Soğutma: LİAN Lİ Lian Li Hydro-Shift LCD White Performance 360 mm
Merhaba, bayağı bir araştırma yaptıktan sonra bu kulaklığı almaya karar verdim, MediaMarkt'ta 12.500 TL'ye buldum. Fakat bu kulaklığın iyi olduğunu söyleyenler kadar, iyi olmadığını ve başka alternatifler olduğunu söyleyen kişiler vardı baktığım forumlarda. Açıkçası arada kaldım. Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olabilecek bu konularda iyi bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.

Sağ olun kendiniz kullanıyorsanız bu kulaklıkların performansları nasıldır biraz fikir sahibi olmak açısından soruyorum.

Sağ olun kendiniz kullanıyorsanız bu kulaklıkların performansları nasıldır biraz fikir sahibi olmak açısından soruyorum.

Evet ürünlere sahibim, ikinci setup olarak FT1 ve KA17 ikilisini birlikte kullanıyorum. Planar sürücülü olanı deneme şansım olmadı ama neler yapabileceğini iyi biliyorum. Bu hobiye Nova Pro ile başladım bende. DT770'ler K371'ler HD681'ler falan çok kulaklık denedim. FT1'ler bu fiyata sunduklarıyla rakipsiz.

Merhaba, bayağı bir araştırma yaptıktan sonra bu kulaklığı almaya karar verdim, MediaMarkt'ta 12.500 TL'ye buldum. Fakat bu kulaklığın iyi olduğunu söyleyenler kadar, iyi olmadığını ve başka alternatifler olduğunu söyleyen kişiler vardı baktığım forumlarda. Açıkçası arada kaldım. Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olabilecek bu konularda iyi bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.

Hocam stüdyo kulaklıkları konusunda bilgi sahibi değilim. Ama Audeze Maxwell en iyi Wireless kulaklık diye geçiyor çoğu yerde. 300 dolar fiyatı var yurt dışında ama TR'de aşırı pahalı. Getirtebiliyorsanız bir araştırın derim.

İlla kablosuz bir oyuncu kulaklığı lazımsa yani alınabilir TR'ye Audeze Maxwell ve Logitech astro a50x geldikten sonra bir olayı kalmadı o kulaklığın. Ben olsam NOVA PRO yerine

https://www.sescibaba.com/dt-900-pro-x?
srsltid=AfmBOoqF5VFnF0g3yhHDeEalgABDxD378rbxSTg8RE5HH4hjFEt5FzQi

Hocam stüdyo kulaklıkları konusunda bilgi sahibi değilim. Ama Audeze Maxwell en iyi Wireless kulaklık diye geçiyor çoğu yerde. 300 dolar fiyatı var yurt dışında ama TR'de aşırı pahalı. Getirtebiliyorsanız bir araştırın derim.

Oyuncu kulaklıkları içinde evet en iyisi. Altını çizmem gerek "oyuncu kulaklıları".

İlla kablosuz bir oyuncu kulaklığı lazımsa yani alınabilir TR'ye Audeze Maxwell ve Logitech Astro A50X geldikten sonra bir olayı kalmadı o kulaklığın. Ben olsam Nova Pro yerine.

https://www.sescibaba.com/dt-900-pro-x?
srsltid=AfmBOoqF5VFnF0g3yhHDeEalgABDxD378rbxSTg8RE5HH4hjFEt5FzQi

Dt serisi iyi değiller.

Kullandın mı güzel kardeşim? Etrafınızdan etkilenip öneride bulunmayın. Bende zamanında popülerliğinden etkilenip aldım, daha iyisini kullanınca anlıyorsun kötü olduğunu.
Hangisini aldın? Evet dt 990 pro kullandım parlak bir kulaklık ses olarak tizleri delici ve güzel bassı var, V SHAPED yani ,DT 900X kullanmadım ama daha deliciliğ azaltılmış ve flat hali. Şimdi Sennheiser pc38x'e geçtim daha doğal fakat Sennheiserlar satılmıyor adam akıllı uyguna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı