SteelSeries Arctis Prime ses kartı olmadan kullanılır mı?

Bütçe
1000-2000

Ofdex

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 1000-2000TL arası. SteelSeries Arctis Prime almak istiyordum fakat anakartım H410M S2H Realtek ALC887 yongasına sahip araştırma yaptığımda bu kulaklığa yetersi geleceği söyleniyor ses kartı da almak istemiyorum açıkçası. Sonrasında Arctis Nova 1 düşündüm fakat onda da vida gevşeme sorunu varmış. Çok arada kaldım yardım edin şimdiden teşekkürler.

Kulaklığın sesi güzel, mikrofonu fena değil ama masaüstü uygulamalarının/müziklerin sesi kulaklıktan mikrofona akıyor. Discord'da falan oyun, müzik video sesi vs karşıya gidiyor. Tavsiye etmiyorum.

Ek olarak 1. senenin ortalarina doğru, kulaklığın sağ eklem kısmı (donebilen yeri) kırıldı.

Kulaklığın sesi güzel, mikrofonu fena değil ama masaüstü uygulamalarının/müziklerin sesi kulaklıktan mikrofona akıyor. Discord'da falan oyun, müzik video sesi vs karşıya gidiyor. Tavsiye etmiyorum.

Ek olarak 1. senenin ortalarina doğru, kulaklığın sağ eklem kısmı (donebilen yeri) kırıldı.

Cevapladığınız için çok teşekkürler tamamen vazgeçtim ikisinden de. HyperX Cloud serisi alacağım sanırım hem kendinden ses kartlı hemde çoğu kişi tavsiye ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı