SteelSeries Artics 3 garanti süreci nasıl olur?

evrN

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2021
Mesajlar
549
Çözümler
2
Bayramda itopya.com'dan aldığım SteelSeries Artics 3 adlı oyun kulaklığını mikrofondan ses yankısı sebebiyle itopya.com aracılığıyla garantiye gönderdim. Bazı insanlar 30 gün beklemiş 21 iş günü içinde para iadesi demişler fakat öyle bir şey yok demişler sonradan. Ben 670 TL'ye satın aldım bu kulaklığı, sizce kaç gün beklerim ne olur? Çünkü kulaklığım yok. Yakın zamanda da büyük tarafını geçirdiğim bir ameliyatını ufak kısmını geçireceğim. 1 ay rahat rahat oyun oynayamayacağım için ne kadar erken gelirse o kadar iyi. Sizce kaç gün içerisinde sonuç alırım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 1-2 haftada garanti sürece tamamlanmıştı. Bu arada Arctis3 kulaklıgı izolasyonu 0 olan sünger pedler kullandıgı icin yüksek seste ses yansıması normal. Ama düşük seste bile yansıyorsa sorun vardır, değişim veya iade seçeneği sunacaklardır. Bana kalırsa iade edin gitsin, ultra zengin yayıncılar kulaklıklardan anlamadıgı icin steelseries'in gözdesi Arctis'e yapışıp parayı basıyorlar, Arctis 10 pro xmax plus mlus alıp rahatlarına bakıyorlar. Kısıtlı bütçeyle Arctis'e bulaşılmaz. Hele 1 ve 3'e.
 
Benim 1-2 haftada garanti sürece tamamlanmıştı. Bu arada Arctis3 kulaklıgı izolasyonu 0 olan sünger pedler kullandıgı için yüksek seste ses yansıması normal. Ama düşük seste bile yansıyorsa sorun vardır, değişim veya iade seçeneği sunacaklardır. Bana kalırsa iade edin gitsin, Ultra zengin yayıncılar kulaklıklardan anlamadıgı için SteelSeries'in gözdesi Arctis'e yapışıp parayı basıyorlar, Arctis 10 Pro XMAX Plus mlus alıp rahatlarına bakıyorlar. Kısıtlı bütçeyle Arctis'e bulaşılmaz. Hele 1 ve 3'e.

Hocam internette okudum iade yokmuş iade sadece SteelSeries.comdan alınanlarda oluyormuş galiba ben İtopya'dan aldım. İnşallah iade olur G432 modeline yönelicem olursa. SteelSeries çok rahat geldi ama bana.
 

Geri
Yukarı