Eki Görüntüle 1132291
Ben gene de Cloud 2 tercih etmiştim.
Arctis Prime bildiğim kadarıyla 3.5 mm jacklı bir kulaklık. Harici ses kartı veya anakartınızın ses yongasının iyi olması gerekli.
HyperX Cloud 2 ise sağlam ses altyapısı olan Cloud 1'e kötü bir ses kartı aparatı takılmış hali. Öyle kötü ki yazılımı yok. USB aparatında sanal Surround açanlar geri kapatıyor bazı oyunlarda. Anlaşılan sadece USB aparattaki algoritma her zaman iyi sonuç vermiyor. Bilgisayardan müdahale edilemeyen USB kulaklığın dezavantajı.
HyperX Cloud 1 kullandım. Önceki anakartım ALC1120 ses yongalı, ses çıkışları altın kaplama denilen sarı boyalı, Realtek ses sürücüsüne ek olarak Creative ses yazılımlı idi. Bir sürü ince ayar olan yazılım çok önemli. Her oyunda aynı ayarla ses kasamıyorsun çünkü.
Şimdiki anakartımda da kullandım HyperX Cloud 1'i. Şu anki anakartım ALC1220 ses yongalı, ses çıkışları altın kaplama denilen malzemeli, Realtek ses yazılımına ek olarak Nahimic 3 destekli. Yine yazılım sayesinde oyunlarda fark yaratıyordu.
Özetle bu tür anakartınız veya iyi bir harici ses kartınız yoksa 3.5 mm jacklı kulaklıktan verim alamazsınız. Her USB arabirimli kulaklık ta yazılım desteği yoksa yine tam verim alamazsınız oyunlarda.
Bütçe dahilinde başka alternatiflere bakın derim.
Ses yüksekliği açısından gayet iyi bir model ama sitesine baktım Nahimic 3 gibi ek ses yazılımı yok. Mevcut Realtek yazılımı var.MSI B450 Tomahawk Max kullanıyorum iyi verim alabilir miyim?
Ses yüksekliği açısından gayet iyi bir model ama sitesine baktım Nahimic 3 gibi ek ses yazılımı yok. Mevcut Realtek yazılımı var.
Arctis Prime yerine Razer BlackShark V2 veya Logitech Pro X öneririm. Arctis Prime'ın potansiyeli için çok iyi bir ses kartı veya DAC lazım. Bir kulaklık parası daha yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.