SteelSeries Artics Prime vs HyperX Cloud 2

Başka bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Yardımcı olacak var mı?
Bende Arctis 5 var ve önceden de Cloud 2 kullanma fırsatım oldu. Rahatlık ve uzun kullanım olarak Arctis serisi daha başarılı ancak ses olarak Arctis 5'in usb girişi de var ve sesi bayağı iyileştiriyor 3.5mm'e göre. Ona rağmen arada halen ses farkı olabilir Cloud 2'yi uzun süre kullanamadım. Oyun sesi olarak Cloud 2 daha çok tatmin edecektir muhtemelen, ama ben olsam Arctis Prime tercih ederdim bence rahatlık farkı çok fazla ama oyunda cloud 2 daha iyi deneyim verir gibi. Tekrardan teşekkürler bu arada. :)
 
Bende Arctis 5 var ve önceden de Cloud 2 kullanma fırsatım oldu. Rahatlık ve uzun kullanım olarak Arctis serisi daha başarılı ancak ses olarak Arctis 5'in USB girişi de var ve sesi bayağı iyileştiriyor 3.5Mm'e göre. Ona rağmen arada halen ses farkı olabilir Cloud 2'yi uzun süre kullanamadım. Oyun sesi olarak Cloud 2 daha çok tatmin edecektir muhtemelen, ama ben olsam Arctis Prime tercih ederdim bence rahatlık farkı çok fazla ama oyunda Cloud 2 daha iyi deneyim verir gibi. Tekrar teşekkürler bu arada. :)

Cevabın için ben teşekkür ederim, Cloud 2 daha önce kullanmıstım şimdi de tercihim Artics Prime'den yana oldu. Memnunum iyi ki almışım dedirtti. :)
 
Cevabın için ben teşekkür ederim, Cloud 2 daha önce kullanmıstım şimdi de tercihim Artics Prime'den yana oldu. Memnunum iyi ki almışım dedirtti. :)

Hocam konu üzerinden uzun zaman geçmiş ama ben de ALC887 ses yongası var fazla rekabetci takılmıyorum dizi film müzik bir de telefonda dışarıda kullanmak için almak istiyorum sence kullanışlı olur mu? Sen memnun musun?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı