SteelSeries Engine 3 Çalışmama Sorunu Çözümü

Isısına dikkat etmedim henüz ama The Division'a girdim dün akşam, her şeyi sona aldığımda 90 - 100 fps gördüm sürekli, hiç drop da yaşamadım. İdare edecek gibi duruyor.

Şu an kullandığım işlemci fanı idare etmezse eğer, stok fanı duruyor onu takarım, 5000rpmle mi ne dönüyordu yanlış hatırlamıyorsam, baya iyi soğutuyor ama çok gürültülü.
5000 RPM yüksek bir değer güzel bi kule tipi ile 2400 RPM'den çok iyi sonuçlar apabilirsin o kadarda ses yapmaz bende akasanın 3 pinli soğutucusu var sabit 2400 RPM'de çalısıyor intele aşırı yükte yetiyor 55 60 dereceyi kesinlikle geçmez ama ben 8320'ye 4 pinli öneririm özellikle yükte bu tür fanlar o işlemcilere yetersiz kalır

Bu konuyu internette çok araştırdım herkes uzun yoldan anlatmış, ben size kısa yolunu anlatacağım forumda da göremedim bunu.
Şimdi arkadaşlar konuya açıklık getireyim konunun kesin çözümü uzun uğraşlar sonucu elime geçmiş bulunmakta. Çok basit bir çözüm var öyle iki saat Realtek'i kaldır indir falan yapmıyorsunuz.
Efendi efendi görev çubuğundaki Speaker'a sağ tıklıyorsunuz kayıttan yürütme aygıtları diyorsunuz.
Sonra en altta hoparlör vardır (sizde başka bir şey de yazabilir) ona sağ tıklayıp oradan uzamsal sesi açın ve kulaklıklar için Window Sonic'i seçin ama alttaki 7.1'i Etkinleştir'e tik koymayın.
Uygula ve tamam dedikten sonra Steelseries Engine bir anda çalışmaya başlayacaktır.
aygıt yöneticisine gir insan arabirim aygıtları yazıyor orda sterseries maouse veya hangi ürünü kullanıyorsan tıkla güç yönetimi yazıyor orda (güç kazancı sağlamak icin bilgisiyar bu aygıtı kapatsın ) yazyıor o tiki kaldır bende işe yaradı sende de inşallah işe yarar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı