SteelSeries nova 7 ile 7p, 7X arasında fark var mı?

Bütçe
4000
7p calismasi lazim bende kararsiz kaldim sonar efektleri ve chet mix sadece normaldemi var uyumlulukta pc de yazilim ile yaziyor ama 7 ve 7p farklarinda sag kulakliktaki tekerin yab ses ayari icin dugu yazili x icin bisey goremedim bende kararsizim ya 7 nin amazonun kendi saticisinda satisa girmesi ni bekkeyecegim yada x yada p alacagim kullanan yokmu x yada p yi

Sanirim cozdum 7 chat mixe direk baglaniyor 7x sonar yazilim ile 7 p plastasinin chetmix desteklememisi sebebiyle onun yerine yan tonlama yanlis anlamadiysam micrefon sesi kisma olmasi lazim yada baska birsey tam emin degilim. Emin olamadigim yer ise uzamsal ses 7x de yokmu sonar yazılımını chetmix icin gerekli yaziyor.

Niva 7x aldim chat mix calisiyor ilk ayarlayamamistim ama dingeldan xbox acik kalmis usb ye alinca ayarladi. Yanki sesi açık geliyor. Yuzde 50den sonra ayak sesim bile kilakliga geliyirdu ondanmis.yazilimdan kapaniyor. 2. Gun guncelleme geldi yada virus programi dosyayi etkilemiste olabilir. Çünkü armory create de sorun yaşadım. Baglanmakta ugrastim biraz. Ama suan iyk ses limitleyiciyi kaldirdim bide karistiricidan her profil icin medya telefon micrefon oyun dio ses engelleyiciyi tikledim guzel oldu nirmal ile bir fark goremedim ben fps oynamiyorumnra zaten. Kulaklik biraz kucuk benim kafa buyuk boyun kalin kupa cevirmede rahat edemedim. Bandi bir tik asagi indirdim kupaları en aşağı çektim baskiyi azaltti kulaga süngerler yumusak ama 4 5 saat kullaninca hafif agri yaptı ayarlari boyle yapinca hem dusme riski hem baski azalddi ağrı hissetmedim. Eski kulakligim rampage xjammer dı ona gore baya küçük. Bu tek taraf kupa tutucu kirilirmi bilmiyorum nedense aklima öyle takıldı. Dün tık tık ses geldi kafami saga sola sallayinca geldigini fark ettim sanirim kupalar kulaklik askisinandegince yapıyor arasi 2 3 mm gibi degebikiyor ilk basta icerden geliyir sandım ama değilmiş.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı