Nova 5 en iyi Mike sahip, nova pro kablolu ise en iyi ses kalitesine sahip SteelSeries ailesinde.Bu 3 kulaklıktan hangisi alınır? Benim için önemli olan karşı tarafa sesimin net şekilde gitmesini istiyorum.
SteelSeries Nova 7 vs Arctis 7 vs Arctis 9.
Eminsin dimi knk arctis 9 niye öneriyorum peki veya 7Arctis Nova 5 daha güncel içlerinde en iyi mikrofonlu olan şuanda.
Steelseries Arctis Nova 5 Wireless & BT Kablosuz Gaming Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Steelseries Arctis Nova 5 Wireless & BT Kablosuz Gaming Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Knk peki artics 9 niye onermiyosunBende Artics Nova Pro Wireless var gayet memnunum eğer bütçen yetiyorsa üzerine 2 k daha koy kablolusunu al ama yok ben wireless olanı tercih ederim dersen 5- k daha koyman gerekebilir.
Hepsi güzel kulaklık arctis 9 sadece Xbox için çıktı içinde alıcısı yok. Arctis 7 ve nova 7 ise ses kalitesi nova 5 ile aynı ama mikrofonları geride. O kulaklıkların ekstra özelliği aynı anda çift cihaz desteklemesi. Nova 5'te ise çift cihaz desteği yok. Bluetooth var ama Alıcı + bluetooth aynı anda kullanılamıyor.Eminsin dimi knk arctis 9 niye öneriyorum peki veya 7
Knk peki artics 9 niye onermiyosun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.