SteelSeries Nova 7 Wireless vs Corsair Virtuoso Wireless XT

Fozruk0

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar iyi sosyaller dilerim, kulaklık konusunda danışmak istiyorum; internette Corsair Virtuoso Wireless XT genelde Nova Pro ile karşılaştırılmış fakat fiyat olarak Nova 7 segmentinde. Bu bağlamda XT ile Nova 7 arasında kaldığımda, XT'nin Nova Pro rakibi olması ile XT daha alınabilir bir kulaklık mı? Kulaklığı Wireless olarak kullanacağım, Mic kullanmayacağım, ANC veya ses yalıtımına önem vermiyorum, PS5, PC ve mobil platformlarında kullanacağım. Ses kasma hususunda rakibin uzaklığını tam konumunu tahallül edebilmeye önem gösteriyorum. Bu bağlamda hangi kulaklığı seçmeliyim? (7k). Teşekkürler saygılar, sevgiler.

Son düzenleme:
Yaklaşık 6 aydır Steelseries Arctis 7 Wireless Diablo Edition kullanıyorum. Diğer kulaklığı kullanmadım o yüzden vereceğim bilgi sadece kendi kulaklığım tecrübesi. Öncelik şarj süresi baya iyi. Her gün 3 saat kadar CS2 oynuyorum ve en son ne zaman şarj ettim en ufak fikrim yok. Kulaktaki konforü üst düzey. Varlığını tamamen unutuyorum. Kasa metal olduğundan çok kaliteli hissettiriyor. İçinden çıkan Type C uçu iPhone 15 plus telefonuma takıyorum ve normalde de müzik dinliyorum. Müzik keyfi şahane değil ama kötü de değil. Basslar idare eder tizzler net. Gelelim oyun konusuna. Daha önce Razer Blackshark V2 ve Steelseries Arctis Prime(Arctis pro ile aynı sürücülere sahip) kullandım. Nova 7 en az 5 gömlek üstün ses kasmada. Açık ara önde. Sonar uygulamasında neredeyse her oyunun ses ayarı var. Onu açınca başka bir seviyeye geliyor oyun ses kalitesi. Benim düşüncem bu zamana kadar aldığım en iyi ekipman buydu. O yüzden tavsiyede ederim. Burada tartışılacak tek şey daha ucuz fiyata bu seviyede kulaklıkların olması ama BMW'de Renault'da aynı şeyi yapıyor paran olunca BMW alıyorsun. Onun gibi birşey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı