SteelSeries Prime fare bozuldu

Makaleler
7
Merhaba. SteelSeries Prime fare almıştım mart ayında. Aslında çok severek kullanıyordum. Dün gece bilgisayarı kapattım, bugün açtığımda ise çalışmıyordu. Kendi kendine USB takıp çıkartma sesi geliyordu, farenin de RGB ışığı yanıp sönüyordu.

Farklı USB portlarında denedim fakat sorun çözülmedi. Yazılımdan kaynaklı olabilir dedim, SteelSeries GG yazılımını kaldırıp tekrar kurdum fakat nafile. Sizlere bahsettiğim aynı şekilde SteelSeries'e mail attım, mailimi aldıklarını söylediler.

Sorunu daha önceden yaşayan var mı? İzlemem gereken yol hakkında yardımcı olur musunuz? Trendyol'dan satın almıştım, kutusu vb. her şeyi halen duruyor.

Merhaba. SteelSeries Prime fare almıştım mart ayında. Aslında çok severek kullanıyordum. Dün gece bilgisayarı kapattım, bugün açtığımda ise çalışmıyordu. Kendi kendine USB takıp çıkartma sesi geliyordu, farenin de RGB ışığı yanıp sönüyordu.

Farklı USB portlarında denedim fakat sorun çözülmedi. Yazılımdan kaynaklı olabilir dedim, SteelSeries GG yazılımını kaldırıp tekrar kurdum fakat nafile. Sizlere bahsettiğim aynı şekilde SteelSeries'e mail attım, mailimi aldıklarını söylediler.

Sorunu daha önceden yaşayan var mı? İzlemem gereken yol hakkında yardımcı olur musunuz? Trendyol'dan satın almıştım, kutusu vb. her şeyi halen duruyor.

Garantiye gondermeden once baska bir bilgisayarda kullanmanizi oneririm. Bazen statik elektrikten boyle seyler olabiliyor.

Garantiyle gorustum, kendilerine gonderdim. Sureci buraya yazacagim. Telefondaki davranislari normaldi, kabalik veya ekstra nezaket gormedim. Yurtiçi Kargo ile gonderiliyor, verdikleri kargo kodu ile ücretsiz gonderim sagladim.

Bende garantiye yollayacağım takipteyim.

Dün 2 buçuk civarı teslim ettiğim kargoya fare, bugün saat 3 civarı Kocaeli Çayırova'da bulunan servise teslim edilmiş olarak gözüküyor. Yarın arayıp durum hakkında bilgi alacağım.

[29 Ağustos 02:02 tarihli güncelleme]
Güzel olmayan haberlerle geldim. SteelSeries bana gönderdiği E-Posta'da artık Türkiye'ye gönderim yapmadığını, bu yüzden ürünün sıfırını yollamak gibi bir durumun artık söz konusu olmadığını söyledi.

1724886140998.png

Eğer doğruysa çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağım.

Dün 2 buçuk civarı teslim ettiğim kargoya fare, bugün saat 3 civarı Kocaeli çayırova'da bulunan servise teslim edilmiş olarak gözüküyor. Yarın arayıp durum hakkında bilgi alacağım.

[29 Ağustos 02:02 tarihli güncelleme]
Güzel olmayan haberlerle geldim. SteelSeries bana gönderdiği e-posta'da artık Türkiye'ye gönderim yapmadığını, bu yüzden ürünün sıfırını yollamak gibi bir durumun artık söz konusu olmadığını söyledi.

Eki Görüntüle 2296686

Eğer doğruysa çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağım.

Hocam belki Despec yurt dışından getirip gönderim sağlar.

Hocam belki Despec yurt dışından getirip gönderim sağlar.
İnsallah hocam, maile donus alamadım daha donus bekliyorum.

[29 Ağustos 16:32 tarihli güncelleme]
DESPEC ile iletişime geçtim. Kutu içerisinde bütün belgeler vardı, garanti belgesi dahil lakin kutu içerisine ürünü satın aldığıma dair fatura koymadığım için ürün tarafıma tekrar kargolandı. Kutu içeriğine ürün faturasını da yerleştirip tekrar göndereceğim. Müşteri hizmetlerine SteelSeries'in Türkiye'den çekilip çekilmediğini sorduğumda Türkiye'den çekilme gibi bir durumun olmadığını söyledi. Sanırım maili yazan kişi, Prime modelinin artık Türkiye'ye gönderilmeyeceğinden bahsediyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı