SteelSeries Prime+ FPS alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+
Meslek
ELEKTRİKÇİ
Merhaba. Mouse alacağım, çoğunlukla CS2 rajnbow Six Siege gibi FPS oyunları ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Bu farenin önerisini aldım sizce alınır mı?

Alınır, ancak bütçe varsa şuna çık.

Bunun altındaki minik OLED ekranıyla alakalı ve kronik olduğu iddia edilen bir sorun vardı. Güya tiz bir ses çıkıyormuş. Bana çok saçma gelmişti. Aynısının OLED ekransız hali yani SS Prime'ı kısa bir süreliğine denedim. Çok güzel bir hissiyatı vardı. Tuş sertliği, çıkardığı sesler ve ele oturması harikaydı. Eli büyük olanlar için uygundur.

Şu anki faremde biraz sorun var. Birkaç ay içinde değiştirme ihtimali gözüküyor. Şayet alacak olursam benim de ilk değerlendireceğim model bu(Prime veya Prime+) olacak.

Bunun altındaki minik OLED ekranıyla alakalı ve kronik olduğu iddia edilen bir sorun vardı. Güya tiz bir ses çıkıyormuş. Bana çok saçma gelmişti. Aynısının OLED ekransız hali yani SS Prime'ı kısa bir süreliğine denedim. Çok güzel bir hissiyatı vardı. Tuş sertliği, çıkardığı sesler ve ele oturması harikaydı. Eli büyük olanlar için uygundur.

Şu anki faremde biraz sorun var. Birkaç ay içinde değiştirme ihtimali gözüküyor. Şayet alacak olursam benim de ilk değerlendireceğim model bu(Prime veya Prime+) olacak.

SS Prime fiyatları 1400'den başlıyor acaba + neden ucuz ki aslında OLED ekranı falan var daha pahalı olmalı.

Alınır, ancak bütçe varsa şuna çık.

Wireless olması biraz endişelendiriyor bütçem çıkar ama gecikme veya başka bir sorun yaşatır mı?

SS Prime fiyatları 1400'den başlıyor acaba + neden ucuz ki aslında OLED ekranı falan var daha pahalı olmalı.
Özel bir şey olduğundan değil. Daha çok küçük esnaf arasında yaygın görülen ahlaksız bir hareket. Çoğu üründe olabiliyor. Piyasada satıcısı pek kalmayınca fiyatı kafasına göre şişirir. Bir "keriz" belki alır diye düşünüyor olabilirler. Halbuki aynı fareyi geçtiğimiz temmuz ayında kuzenime sistem toplarken 500 liraya aldırmıştım.

Yani bu paraya alınabilecek en mantıklı mouse bu mudur N11'den 1070TL'ye geliyor bu paraya değer mi elim 18'e 8

Yani bu paraya alınabilecek en mantıklı mouse bu mudur N11'den 1070TL'ye geliyor bu paraya değer mi elim 18'e 8

O paraya değer mi şüpheli, çünkü hem kronik sorunu var hem de eskiden çok ucuzdu, bütçen çıkıyorsa Z1 al, aradaki 500 TL'ye değecektir.

O paraya değer mi şüpheli, çünkü hem kronik sorunu var hem de eskiden çok ucuzdu, bütçen çıkıyorsa Z1 al, aradaki 500 TL'ye değecektir.

İçim biraz Z1'e ısındı siz kullanıcı mısınız daha ayrıntılı bir bilgi verebilir misiniz dedigim oyunlarda işimi görür mü R6 CS2 Valorant gibi.

İçim biraz Z1'e ısındı siz kullanıcı mısınız daha ayrıntılı bir bilgi verebilir misiniz dedigim oyunlarda işimi görür mü R6 CS2 Valorant gibi.

Daha hafif ve daha iyi sensörü olduğu için o oyunlarında çok daha rahat edersiniz, ben kullanmıyorum ancak benzerini kullanıyorum, elomu 1-2 kademe yukarı taşıdı diyebilirim, rahatlatıyor insanı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı