Steelseries Prismcaps White SteelSeries Apex TKL

1713124238034.jpeg


Evet efendim. Selamlar. Aslında bu konu çok da inceleme gibi olmayacak. Ürünü asıl Apex Pro TKL keycapleriyle kıyaslayacağım. Yukarıda da göründüğü gibi ürün böyle. Yakından görmenizi isterdim kesinlikle zira inanılmaz güzel duruyor.

Kutu İçeriği
1713124830908.png


Kutu içeriği böyle. Apex Pro TKL'nin içinden Keycap Puller çıkmıyordu. Burada çıkması güzel olmuş. Ayrıca en güzel yanı bir tuşun birden fazla varyasyonu var. Atıyorum %60 bir klavye kullanıyorsanız tam boyut bir space tuşu klavyenize büyük gelecektir. 6x boyutunda bir space tuşu ile yolunuza devam edebilirsiniz.



Neden Prismcaps?
En önemli sebep Pudding olması ve direkt Vatan mağazasından alabilmem. Para yatıracak alan yoktu ve bende de bekleyecek sabır yoktu. Ondan dolayı koşa koşa Vatan mağazasından 900 TL'ye ürünü teslim aldım. İyi ki de almışım.

Prismcaps'in, Apex Pro TKL Keycapslerinden Farkı Nedir?
En büyük fark takdir edeceğiniz üzere görünümde. Takım tamamen pudding. Yani alt kısmı yarı saydam üst kısmı opak. Aynı bir puding gibi.


Pro TKL keycapleri PBT ancak Prismcaps Doubleshot PBT. Malzeme kalitesi fark hissettiriyor az da olsa. Daha pürüzlü ve sağlam bir yapı var elinizin altında.



Ürün Fiyatına Değer Mi?
Muadilleri nelerdir bilmiyorum. Belki yurtdışından daha ucuza geliyor da olabilir. Fakat Prismcaps yurtiçi olarak muhtemelen alınabilecek en F/P Pudding Keycaps.


Kapanış
Evet efendim. Dediğim gibi tam bir inceleme gibi olmadı. Umarım beğenmişsinizdir. Görüşmek üzere.
 
Zamanında 250 TL olarak indirime girmişti ve konusunu açmıştım, sonraya bıraktım almadığım için pişman olduğum bir ürün kendisi. Siyah klavye de beyaz nasıl duruyor canlı olarak gören birisiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı