Koldan oynuyorsan QCK Edge alabilirsin ama bilekten oynuyorsan normal QCK daha iyi bence. Glorious XL var bende, Razer'ın mousepadlarını de önerebilirim.
Hocam bilekten oynuyorum fakat ikisinden birini almak istiyorum, çok bir fark olur mu?
HyperX Fury s Pro Speed bir mouse pad. SteelSeries ise Control. Control-Speed hangisini tercih ediyorsanız ona göre alım yapın.
Speed istiyorsanız Fury s Pro alabilirsiniz Control alacaksanız da SteelSeries yerine bu ikisinden birini öneririm.
![]()
Glorious Heavy Xl Mousepad Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Glorious Heavy Xl Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben HyperX Fury s Speed olanını kullanıyorum. Control bir mouse pad. SteelSeries yerine daha iyi bir tercih olur. SteelSeries o fiyatları hak etmiyor.
Hocam 2.el tertemiz bir SS Edge buldum large boyut ve 150TL açıkçası bayağı iyi sanırım.
Amazonda qck large 180 tl indirim kodu ile 149 140 tl ye geliyor. Değmez. 2.el mousepad pek hijyenik değil mousepadin kirlenmesi vs yağ ve kir terden oluyor. Önermiyorum.Hocam 2.el tertemiz bir SS Edge buldum large boyut ve 150TL açıkçası bayağı iyi sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.