SteelSeries QCK Edge vs HyperX Fury S Pro

sashafps

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki mouse pad arasında gidip geliyorum fakat her yerde tonlarca yorum var hangisini alacağıma karar veremedim. Yardımcı olabilecek biri var mı?

Koldan oynuyorsan QCK Edge alabilirsin ama bilekten oynuyorsan normal QCK daha iyi bence. Glorious XL var bende, Razer'ın mousepadlarını de önerebilirim. Bu ikisi arasından qck edge

HyperX Fury S Pro speed bir mouse pad. Steelseries ise control. Control-speed hangisini tercih ediyorsanız ona göre alım yapın.

Speed istiyorsanız Fury S Pro alabilirsiniz control alacaksanız da Steelseries yerine bu ikisinden birini öneririm.

Ben HyperX Fury S Speed olanını kullanıyorum. Control bir mousepad. Steelseries yerine daha iyi bir tercih olur. Steelseries o fiyatları hak etmiyor.

HyperX Fury s Pro Speed bir mouse pad. SteelSeries ise Control. Control-Speed hangisini tercih ediyorsanız ona göre alım yapın.

Speed istiyorsanız Fury s Pro alabilirsiniz Control alacaksanız da SteelSeries yerine bu ikisinden birini öneririm.

Ben HyperX Fury s Speed olanını kullanıyorum. Control bir mouse pad. SteelSeries yerine daha iyi bir tercih olur. SteelSeries o fiyatları hak etmiyor.

Hocam 2.el tertemiz bir SS Edge buldum large boyut ve 150TL açıkçası bayağı iyi sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı