SteelSeries QCK heavy XXL vs. Glorious XXL extended

Bartu Cenk

Hectopat
Daha fazla  
Aynı fiyat olduğunu düşünürsek mouse pad olarak SteelSeries QCK heavy XXL mi yoksa Glorious XXL extended mi tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries'in L bir mousepadini aldım ek şu Gaming.gen'de geçen hafta 150TL olan memnunum açıkcası diğer model hakkında bilgim yok.

Glorious fareyi iyi yapar SteelSeries her şeyi.
SteelSeries QCK heavy bence.

2 ürünü de denediniz mi veya bu dediğinizi kanıtlayan bir başkasının incelemesi var mı?

Glorious xxl extended alın hocam.

Hocam nedenini yazar mısınız?

Glorious 3XL kullanıyorum. Elimde QCK Prism RGB'de bulunuyor. Rekabetçi oynadığım için QCK bana göre daha kontrollü. Beyaz versiyonu çıktığında büyük ihtimal tekrar QCK alırım.

Rekabetçi için Speed daha çok önerilmiyor mu? Çünkü ben rekabetçi oynadığım için özellikle Speed almak istiyordum. Control daha önemliyse Xrades markasına yönelsem nasıl olur? Hem uygun fiyatlı hem Control.

2 ürünü de denediniz mi veya bu dediğinizi kanıtlayan bir başkasının incelemesi var mı?

Hocam nedenini yazar mısınız?

Rekabetçi için Speed daha çok önerilmiyor mu? Çünkü ben rekabetçi oynadığım için özellikle Speed almak istiyordum. Control daha önemliyse Xrades markasına yönelsem nasıl olur? Hem uygun fiyatlı hem Control.
Glorious'n tabanı biraz daha ince olduğundan hızlı hissettiriyor. Bende ki ürün büyük olduğundan ya da bana denk gelmiş olabilir yüzeyi tam anlamıyla pürüzsüz değil. Gündüz belli olmuyor ama akşam aklıma gelirse görsel paylaşırım bununla ilgili. QcK tabanı daha kalın. Bana göre kullanımı rekabetçi oyunlarda daha keyifli. Kolunu dayadığında bile rahatlığı hissediyorsun. Razer strider hibrit modelini de beğenmiştim. Yine de deneyimlemeden satın alma. Böyle bir imkanında yoksa Amazon'u tercih et. Beğenmezsen kolayca iade edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı