Yusuf.iso
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar bundan 2-3 yıl önce bim mağazasından polosmart marka neredeyse bütün masayı kaplayan mousepad aldım. İleride -yani mousepad yıpranınca- yeni ve kalitelisini alırım diyerek böyle bir seçim yaptım. Şimdi ise düzgün bir mouspad almak istiyorum. Genel olarak pek çok oyunu oynuyorum. Rekabetçi (CS2,Dota2,LoL) veya tek oyunculu,rol yapma,hayatta kalma, souls-like(Elden ring, No Man's Sky, Skyrim vb.) gibi türleri de oynuyorum. Yani mouse hareketlerim değişebiliyor. Bu yüzden büyük boyutlarda bir ürün almayı düşünüyorum. Fakat polosmart gibi bütün masayı kaplayan bir ürün de düşünmüyorum. Başlıktaki ürünün boyutlarına baktığımda 40Ux45G boyutunda olduğunu görüyorum. Yani 2 karış civarı ve bu yeterli gibi geliyor bana, siz ne düşünüyorsunuz ?
Fiyat olarak ise 800-900₺ civarına çıkabilirim sanırım. Amazon'dan 350₺ üzerine 120₺ indirim kuponu verecekler sanırım. Ticari mesajları açarsam, bu yüzden ürün önerilerini genellikle Amazon üzerinden yaparsanız güzel olur. Fakat taksit imkanı olan başka sitelerden de olabilir.
Bir başka merak ettiğim ise Steelseries standart ile heavy arasındaki tek fark kalınlık mı ? Mousepad'de kalınlık nasıl farklar yaratır ?
Ürün linki : Steelseries mousepad
Fiyat olarak ise 800-900₺ civarına çıkabilirim sanırım. Amazon'dan 350₺ üzerine 120₺ indirim kuponu verecekler sanırım. Ticari mesajları açarsam, bu yüzden ürün önerilerini genellikle Amazon üzerinden yaparsanız güzel olur. Fakat taksit imkanı olan başka sitelerden de olabilir.
Bir başka merak ettiğim ise Steelseries standart ile heavy arasındaki tek fark kalınlık mı ? Mousepad'de kalınlık nasıl farklar yaratır ?
Ürün linki : Steelseries mousepad