Steelseries QcK vs QcK+ vs QcK Heavy

Mehmet002

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7 4770
Gt 730
8gb single ram
Steelseries marka medium boy bir mousepad almak istiyorum. Bunların farklarını aslında merak ediyorum farklı kaynaklarda farklı bilgilere denk geldim. Heavy daha kalın oluyor ama dikişsiz diye alınmaz diyen de gördüm hani kalınlığı rahatsız eder mi veya dikişsiz olması büyük bir dezavantaj mı? Düz QcK biraz daha ucuz olduğundan eksi yönü nedir?

SteelSeries marka medium boy bir mouse pad almak istiyorum. Bunların farklarını aslında merak ediyorum farklı kaynaklarda farklı bilgilere denk geldim. Heavy daha kalın oluyor ama dikişsiz diye alınmaz diyen de gördüm hani kalınlığı rahatsız eder mi veya dikişsiz olması büyük bir dezavantaj mı? Düz QCK biraz daha ucuz olduğundan eksi yönü nedir?

Ya hocam bu mouse pad olayı çok abartılıyor. Mouse üstünde ne kadar kayması gerekli sizin için ve ne kadar alan gerekli bunu bilin yeter. Speed mi Control mu alacaksınız onu karar verin. Vermişsinizdir zaten. Gerisi de önemli değil. Hatta bence SteelSeries vb. markaların mousepadleri fiyatlarını hakedecek farklara sahip değiller. Çok ucuz markası dahi olmayan mousepadler gördüm harikalardı. En nihayetinde altı kaymaz bir kumaş parçası. Dikiş konusundaki konu da uzun vadede o dikişler olmadığı için kenarlardan üstteki kumaş kalkacak. Dikişli kullanıyorum memnunum. Kalın olma olayının da saçmalıktan ibaret olduğunu düşünüyorum.

Bütçe nedir? Hiçbiri alınmaz bence. Şimdiki aklım olsa almazdım ben, kullanıyorum.

Hocam bende INCA markasının 90x40 bir mousepadi var. Çok memnunum. Gerçekten o parayı verdiğinize değdi mi?

Katiliyorum. Klasse ve Porge bakilmasi cok daha iyi.

Hocam Klasse mouse pad almıştım, aldığım gibi iade ettim Amazon üzerinden. Glorious Model O farem okumamazlık yaptı onda. Rival 3 faremde de aynısını yaptı. Klasse markasına yaklaşmıyorum o günden beri. Fiyatı çok iyi diye almıştım fakat kullandıkları malzeme gerçekten çok pis plastik kokuyordu. İlginç bir şekilde 4.6 yıldız almış binlerce yorum üzerinden. Neden bana gelen mousepad öyle yaptı bilmiyorum. Kullanan varsa bana mı denk gelmiş böyle bir şey yoksa mousepad kötü mü?

Aslında ben de mousepadler arasında çok fark anlamam şuan 15*20 acıbadem mousepad kullanıyorum. Boyutu küçük diye değiştireceğim ve almışken düzgün bişey alsam diye düşündüm. QcK Medium 550₺ şuan kuponla beraber. Alınmaz diyorsanız 30*40, 34*28 tarzı orta denilebilecek boylarda mousepad önerirseniz sevinirim.
Dikiş konusundaki konu da uzun vadede o dikişler olmadığı için kenarlardan üstteki kumaş kalkacak. Dikişli kullanıyorum memnunum.
Uzun vadeden kasıt nedir? 2-3 ay mı, 1-2 sene mi? Görece özenliyimdir, etkisi olacaksa yani.

Hocam Klasse mouse pad almıştım, aldığım gibi iade ettim Amazon üzerinden. Glorious Model O farem okumamazlık yaptı onda. Rival 3 faremde de aynısını yaptı. Klasse markasına yaklaşmıyorum o günden beri. Fiyatı çok iyi diye almıştım fakat kullandıkları malzeme gerçekten çok pis plastik kokuyordu.
Bu tarz problemler başımı agritmasin istiyorum aynı zamanda. Aşırı plastik kokusu, okumamazlik, hızlı yıpranma gibi şeylerle uğraşacağıma biraz daha iyisini almak daha pratik

Hocam benim kullandığım mousepad budur. 2 sene kullandım, eskidiğini hissettim ve klasse aldım. Klasseden memnun kalmayınca yeniden aynısını satın aldım. Toplam 4 senedir kullanıyorum. Çok memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı