Steelseries Rival 100 İncelemesi

Makaleler
2
Selamlar. Öncelikle şunu tekrar söylemeliyim ki, herhangi bir reklam amacım yok.

Tamamen sizlere takviye amaçlı burada paylaşma gereğinde bulunuyorum. Ürünü, yazılımı ile birlikte detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım. 150 TL bütçe ile mouse arayan arkadaşlar, yada bu ürün hakkında kafasında soru işareti olan arkadaşlar, sorularınızı buradan bekliyorum. Buyrun, buraya tıklayarak veya aşağıdan izleyebilirsiniz videoyu. İyi günler.

Not; Avantajlarını ve dezavantajlarını yazmamı isteyen arkadaşlar olursa, yazabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Silinen üye çok teşekkürler. (y) Dostum ona bakındım ama pek bir şey bulamadım ya, sanırım 3 oyun seçeneği vermişler sadece 100'de, ekleyemedim ben başka oyun. Rival 300'de felan eklenebiliyor diye düşünüyorum.

Biraz daha bakınayım bi bakalım.

Selamlar. Öncelikle şunu tekrar söylemeliyim ki, herhangi bir reklam amacım yok.

Tamamen sizlere takviye amaçlı burada paylaşma gereğinde bulunuyorum. Ürünü, yazılımı ile birlikte detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım. 150 TL bütçe ile mouse arayan arkadaşlar, yada bu ürün hakkında kafasında soru işareti olan arkadaşlar, sorularınızı buradan bekliyorum. Buyrun, buraya tıklayarak veya aşağıdan izleyebilirsiniz videoyu. İyi günler.

Not; Avantajlarını ve dezavantajlarını yazmamı isteyen arkadaşlar olursa, yazabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kullanan birisi olarak hala memnun musunuz? Özellikle sensör kalitesi nasıl?

Sensör kalitesi dahil her şeyden memnunum hocam. Özellikle hafif olması beni çok cezbediyor. Çok hafif, çok rahat bir şekilde kayıp, hareket etmesini sağlıyor bu da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sensör kalitesi dahil her şeyden memnunum hocam. Özellikle hafif olması beni çok cezbediyor. Çok hafif, çok rahat bir şekilde kayıp, hareket etmesini sağlıyor bu da.
Hocam oldukça uygun bir fiyata satın almak istiyorum. ( Steelseries Rival 100 Mouse + Qck Medium Mousepad Bundle Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da ) sizce uygun mu? Ek olarak açtığım konuyu da bir incelerseniz sevinirim. ( SS Rival 100+SS QCK Medium Alınır mı? )

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı