Elektronik SteelSeries Rival 3 699₺

Bende var 8 aydır herhangi bir sorunu yok ama insanlar çok şikayet ediyor.
Ben de Rival 3 kullanıyordum, glorius model o'ya geçtim. Sesi, sensörü, tıklama hissiyatı, hızlanması falan daha iyi ve daha stabil. Prime'ın da sensörünün ve IPS değerinin model o'dan daha iyi olduğunu düşünürsek Rival 3'ün 700 TL'ye alınacak bir tarafı kalmıyor. Zaten ben de 450 TL'den 250 TL'ye düştüğü için almıştım.
 
Sanki indirim yok gibi 🧐

Bana da öyle gelmişti ama birkaç gün önce hepsinde 750 oldugunu net hatırlıyorum.

Yok zaten. Ben hatırlıyorum geçen sene bile bu fiyat aralığında satılıyordu normal fiyatı bu şekilde.

O zaman ben bakarken bir yükseltme yapmışlar normal fiyatına düşünce indirim sanmış olabilirim.
 
BİM'den 2021 yılında 219₺'ye almıştım. 219₺'lik bir mouse için işimi gayet görüyor ama şu an bozulsa buna 699₺ vereceğime üstüne biraz daha koyar güncel bir mouse alırdım.
 
5-6 ay önce 500'e large mouse padle almıştım aldıktan sonra gördüm her yerde gömüldüğünü. 700’e prime daha iyi ve son dönemde full bu civardaydı pek bir indirim yok. 1000’den de düşseydi bu fiyata yine indirim olarak paylaşılmamalı o fiyata daha iyileri varken.
 
2-3 yıl önce 300 lira civarına satın almıştım hala kullanıyorum. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım gayet memnundum. Yalnız son 2 aydır scroll tuşu bazen algılamıyor bazen döndürmesem de aksiyonu yapıyor. Sol yan tuşlarında biraz ince olması dışında bu zamana kadar gayet iyi performans verdi. Şimdi kablosuz almayı düşünüyorum muhtemelen razer orochi v2 alıcam.
 
2-3 yıl önce 300 lira civarına satın almıştım hala kullanıyorum. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım gayet memnundum. Yalnız son 2 aydır scroll tuşu bazen algılamıyor bazen döndürmesem de aksiyonu yapıyor. Sol yan tuşlarında biraz ince olması dışında bu zamana kadar gayet iyi performans verdi. Şimdi kablosuz almayı düşünüyorum muhtemelen Razer Orochi V2 alacağım.

O bütçede M800 Ultra varken asla alınmaz o model.
Birkaç kaynak doubleclick sorunu bildirmiş Orochi V2 için.
 

Geri
Yukarı