SteelSeries Rival 3 nasıl?

Rica etsem ürünün birkaç resim paylaşabilir misin?
P_20210104_145330.jpg

İnternette her yerde olan bir ürünün fotoğrafını neden benden istediğini anlayabilmiş değilim.

Arkadaşlar bundan önce kullandığım G102 ürününün kronik çift tıklama sorunu vardı. 2 yıl boyunca sıkıntısız kullandım. 2 yılın sonunda kronik sorunu nüksetti. Yani demek istediğim kronik sorunlar çok fazla kişide gözükmüyorsa çok dert edilecek şeyler değil. Çünkü olacak mı yada ne zaman olacak bilemiyorsunuz.

Eki Görüntüle 815981
İnternette her yerde olan bir ürünün fotoğrafını neden benden istediğini anlayabilmiş değilim.

Arkadaşlar bundan önce kullandığım G102 ürününün kronik çift tıklama sorunu vardı. 2 yıl boyunca sıkıntısız kullandım. 2 yılın sonunda kronik sorunu nüksetti. Yani demek istediğim kronik sorunlar çok fazla kişide gözükmüyorsa çok dert edilecek şeyler değil. Çünkü olacak mı yada ne zaman olacak bilemiyorsunuz.
İnternetteki fotoğraflar markaların kendi çektiği fotoğraflar. Konu sahibinin bir kullanıcıdan fotoğraf görmek istemesi normal.

Eki Görüntüle 815981

Arkadaşlar bundan önce kullandığım G102 ürününün kronik çift tıklama sorunu vardı. 2 yıl boyunca sıkıntısız kullandım. 2 yılın sonunda kronik sorunu nüksetti. Yani demek istediğim kronik sorunlar çok fazla kişide gözükmüyorsa çok dert edilecek şeyler değil. Çünkü olacak mı ya da ne zaman olacak bilemiyorsunuz.

İnternetteki incelemelerde aydınlatma konusunda gözüme gereksiz bir şekilde parlak geldi. Gerçekten gereksiz bir parlaklığın söz konusu olup olmadığını merak ettim.:)

İnternetteki fotoğraflar markaların kendi çektiği fotoğraflar. Konu sahibinin bir kullanıcıdan fotoğraf görmek istemesi normal.
Fotoğrafı isteyen konu sahibi değil.
İnternetteki incelemelerde aydınlatma konusunda gözüme gereksiz bir şekilde parlak geldi. Gerçekten gereksiz bir parlaklığın söz konusu olup olmadığını merak ettim.:)
Bunu fotoğraf ile anlayamazsın. Sorarak çok rahat bilgiye ulaşabilirsin. Şöyle söyleyeyim. Evet. Gerçekten çok yüksek parlaklığı ve işin en komik yani parlaklık ayarı yok. G102'de parlaklık ayarı vardı. Parlaklığı kısınca çok güzel bir görüntüsü oluyordu ve gözü rahatsız etmiyordu. Bunda ise ayar olmadığı için elin mouse üzerinde değilken çok rahatsız ediyor. Ben bunu nasıl çözdüm diye sorarsan, Steelseries engine üzerinden klavye yada mouse üzerinden bir tuşa basmadığında uyku moduna alma özelliğini açıyorsun. Bu şekilde sorunu çözebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı