SteelSeries Rival 3 vs Razer DeathAdder V2 Mini

Bütçe
900

Sslonalkrp

Hectopat
Merhaba. Bütçem en fazla Rival 3'e yetiyor. 600 civarına Razer alınır mı? Yoksa aradaki 300 TL farka değer mi? CS:GO oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 3 daha önce kullandım şu anda Razer kullanıyorum ben Razer öneririm. Ama çok param yok diyorsan idare eder. Seni çok üzeceğini düşünmüyorum.

Bende aynı konuyu açtım ve razer aldım. Her yönüyle razer daha iyi tek sorunu küçük olması.

Bütçe 900 ise Deathadder V2 hyperspeed bakabilirsiniz.

Palm grip 19 cm hocam.

Da V2 mini palm kullanıyorsan ufak gelecektir seninle ölçülerim benzer V2 miniyi palm tutunca orta parmağımla mousepade değebiliyorum.

Bunun dışında biraz ufak kaçabilir ama ROG Keris'e veya ikinci el kapalı kutu DeathAdder V2 bakabilirsin diye düşünüyorum.

Da V2 mini palm kullanıyorsan ufak gelecektir seninle ölçülerim benzer V2 miniyi palm tutunca orta parmağımla mousepade değebiliyorum.

Bunun dışında biraz ufak kaçabilir ama ROG Keris'e veya ikinci el kapalı kutu DeathAdder V2 bakabilirsin diye düşünüyorum.
Hocam Razer alasım var ama küçük kalır diyorsunuz. Attığınız SteelSeries mi iyidir Razer mı? Tutuş şeklimi değiştirsem ne kadar sürede alışabilirim? @Paper.C

Razer Deathadder V2 Mini aldım arkadaşlar, yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı