SteelSeries Rival 3 Wireless mouse çalışmıyor

WeiszTR

Decapat
Daha fazla  
SteelSeries Rival 3 Wireless fareyi 1 yıldır kullanıyorum. Arada sırada istemeden fareyi monitörün altına veya klavyeye çarpıyordum, her seferinde bir kere sol tık veya USB'yi tak çıkar yapınca çalışıyordu. Fakat bugün çarptığımda çalışmadı, mor ışık yanıp sönmeye başladı. USB girişini farklı yere taktım, kapatıp açtım, pillerini değiştirdim. Hiçbir şekilde çalışmadı. Bluetooth moduna alıp telefona bağladım ve telefonumda gayet iyi çalışıyordu. Bunun nedeni nedir? Çözümü var mıdır? (farenin garantisi yok.) Bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok, Bluetooth adaptörü alsam eski performansında çalışır mı? Çalışırsa Bluetooth adaptörü öneriniz var mıdır?

Önce mousenize reset atmayı deneyin işe yaramazsa aşağıda belirttiğim videodaki adımları takip edin.
Reset için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşe yaramazsa:
Recovery Tool çözümü için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu farenin Allah bin belasını versin. Ben de kullanıyorum, kronik bir fare. Satın alacaklar uzak dursun bu fareden. Yetkili servis 4 defa değişim yaptı ve her defasında tekerleği bozuldu. Uzak durun.

Mor ışık hatasının çözümü yok bildiğim kadarıyla. Videoda ki çözümler sorunu çözmez ise geçmiş olsun.

Bu farenin Allah bin belasını versin. Ben de kullanıyorum, kronik bir fare. Satın alacaklar uzak dursun bu fareden. Yetkili servis 4 defa değişim yaptı ve her defasında tekerleği bozuldu. Uzak durun.

Mor ışık hatasının çözümü yok bildiğim kadarıyla. Videoda ki çözümler sorunu çözmez ise geçmiş olsun.
Dostum sakin ol yukarıda çözümü verdim 😀

Önce mousenize reset atmayı deneyin işe yaramazsa aşağıda belirttiğim videodaki adımları takip edin.
Reset için:

İşe yaramazsa:
Recovery tool çözümü için:

Yani önerin için teşekkürler fakat biraz geç cevap verdin. Fareyi garantiye yolladım ve değişimini yaptılar. Yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı