SteelSeries Rival 5 vs SteelSeries Prime+

Hangisi teknik açıdan daha iyi?
Prime+. True Move Pro kullanıyor.
Hangisi daha sade?
Tabii ki Prime+.
RGB için Prime+ 'dan vazgeçmeye deger mi?
Tercih meselesi.
Hangisini almalıyım, hangisi daha iyi her yönden?
Prime+'da, Rival 5'te ortalama ağırlıkta fareler. Prime+ daha hafif, kablolu ağırlığı 100 gr civarlarında. Kablolarının ağırlıklarını saymazsak 71 gr ağırlığa sahip. Şahsen FPS oyunları için Prime+ tercih ederim. LOD ayarlamak gibi bir özelliğe de sahip.

@TheAny hocam peki Prime+ 'da dahili hafıza var mı?
Bundan tam emin değilim ama altındaki oledden ayarları değiştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla dahili hafıza bulunduğunu düşünüyorum. Bir de sürekli PC değiştirmiyorsanız dahili hafızası olmasının çok bir anlamı yok.

Bir de sürekli PC değiştirmiyorsanız dahili hafıza olmanın çok bir anlamı yok.
O da var evet.
Çok arada kaldım;
Bir tarafta muhteşem ama kalabalık tasarımıyla Rival5 diger tarafta daha iyi ozellikere sahip sade Prime+
FPS oyuncusu olarak Prime+ daha zekice gibi.

Hem günlük kullanımda bana kalabalık gelmez.

Bir tarafta muhteşem ama kalabalık tasarımıyla Rival5 diger tarafta daha iyi ozellikere sahip sade Prime+
FPS oyuncusu olarak Prime+ daha zekice gibi.
Dediğim gibi, teknik noktada Prime+ daha iyi bir seçim. Rival 5 ayrıca daha ağır. Kaydırmazları da vardı diye hatırlıyorum. Steel Series bu konuda kötü. Sökülüyor sürekli. Prime'ları da bu yüzden pürüzlü bir yüzeyle yaptılar. Saatlerce FPS oyunları oynayan bilgisayar oyuncularının ellerinde kısa sürede kaydırmazlar erimesin diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı