SteelSeries Rival 5 vs SteelSeries Prime+

Bu özelliklerden hafif bombe için vazgecmek mantıklı olur mu?
Tekrar söyledim, bana kalırsa Rival 650, Rival 5, G502, Deathadder V2 falanda güzel görünen fareler. Simetrik olup olmaması çokta umurumda değil işin açığı, sizin de olmamalı. Fare bu. Elinizin altında olacak, bakıyor olmayacaksınız.

@TheAny haklısınız, peki bu bombeli nedeniyle elimde rahatsızlık hissi olur mu?
Yoksa bu bombeli elimi rahat tutar ve ergonomik bir tutuş mu sağlar?

Zaten özellik nedeniyle Prime+ 'a okeyim. FPS oynuyorum o konuda da Prime+ isteklerimi tam karsılıyor.
Kronik hata da yok.

(SteelSeries set var aklımda, klavye hariç.)

Sağlar tahminen.
Reddit'de ve sizin verdiginiz sitede okuyorum gayet rahat deniyor. Fingertrip ve Pence için rahat deniyor.
Kasa yapısında sorun yokmus, herhangi kronik sorun da yokmuş.
Kablosu biraz sertmiş tek sorunu o.

Ergonomisi iyiymiş, rahatmış...

Tamam bu okuduklarım beni ikna etti ama ben almadan önce fiziksel olarak denemeliyim, eğer rahat edersem alirım.
En mantıklı karar bu olurdu.
@TheAny biraz daha araştırdım o bombeli farenin ortasına yakın olduğu için cidden rahat tutuş sağlar.
Her özelliğini sevdim artık eminim FPS oyuncusu olarak Prime+ alacağım insallah.

Son düzenleme:
Anladıgim kadarıyla herhangi bir kronik sorunu da yok, almaya engel bir durum da yok.

@hadwiger
@CBum
@Xeonayp

Rahatsız ettim SS Prime+'da almaya engel herhangi bir kronik sorun, herhangi bir sorun var mı?

Evet o da var ama 2022 versiyon ile bu ayni fiyata ve onun sensoru daha kotu.
Sizce bu hafif asimetri almaya engel mi?
Çok çok az var asimetri.
Her ne kadar wireless daha rahat da olsa bazen gereksiz pahalı ve pil sorunları var.
Bir sorunu yok diye biliyorum, şekli rahat değil bence ama.

İkisi arasından Prime Plus.
Hocam ben anladım, bu iş böyle olmaz.
Ben teknik kısım, donanım, kronik sorun falan bunları buradan ögrenir işin tasarımı ve elime uygunluğunu fiziksel magazadan test eder internetten alırım.

Aklımda 3 model var:
  1. Rival 5
  2. Prime+
  3. Aerox 3 Wireless
Üçünden biri, ama hangisi onu fiziksel mağazada karar veririm.
Aralarından teknik olarak en iyisi Prime+ , gecikme süresi olarak Rival 5 ve Aerox 3 daha az. Tasarım olarak birbirinden guzeller, fakat işin elime oturup oturmaması ve ergonomi kısmına magazada karar veririm.
Aklımda bu 3 model var, tüm olay bu 3 model.

@hadwiger ve @TheAny hocalarım sorum bu 3 modelden herhangi biri kronik soruna veya almaya engel soruna sahip mi?
Eger 3 modelde de almaya engel sorun veya kronik sorun yoksa son kararı mağazada veririm.
@TheAny hocam
  1. Rival 5
  2. Prime+
  3. Aerox 3 Wireless
Modellerinden herhangi birinde almamı engelleyen kronik sorun, bilindik sorun veya hata, almaya engel kötü durum var mı?

Bu üçü arasında kaldım seçimimi fiziksel olarak mağazada test ederek seçeceğim.

Prime+ 'da kronik soru yok.
Galiba Aerox 3 WL kullaniyorsunuz onda da kronik yok bildiğim kadarıyla emin degilim.
Rival 5'de de yoktu galiba.

Son düzenleme:
Hocam ben anladım, bu iş böyle olmaz.
Ben teknik kısım, donanım, kronik sorun falan bunları buradan ögrenir işin tasarımı ve elime uygunluğunu fiziksel magazadan test eder internetten alırım.

Aklımda 3 model var:
  1. Rival 5
  2. Prime+
  3. Aerox 3 Wireless
Üçünden biri, ama hangisi onu fiziksel mağazada karar veririm.
Aralarından teknik olarak en iyisi Prime+ , gecikme süresi olarak Rival 5 ve Aerox 3 daha az. Tasarım olarak birbirinden guzeller, fakat işin elime oturup oturmaması ve ergonomi kısmına magazada karar veririm.
Aklımda bu 3 model var, tüm olay bu 3 model.

@hadwiger ve @TheAny hocalarım sorum bu 3 modelden herhangi biri kronik soruna veya almaya engel soruna sahip mi?
Eger 3 modelde de almaya engel sorun veya kronik sorun yoksa son kararı mağazada veririm.
@TheAny hocam
  1. Rival 5
  2. Prime+
  3. Aerox 3 Wireless
Modellerinden herhangi birinde almamı engelleyen kronik sorun, bilindik sorun veya hata, almaya engel kötü durum var mı?

Bu üçü arasında kaldım seçimimi fiziksel olarak mağazada test ederek seçeceğim.

Prime+ 'da kronik soru yok.
Galiba Aerox 3 WL kullaniyorsunuz onda da kronik yok bildiğim kadarıyla emin degilim.
Rival 5'de de yoktu galiba.
Sorunsuz fiziksel olarak dene hocam en son olarak.

Sorunsuz fiziksel olarak dene hocam en son olarak.
Bence de, eger sorunsuzsa da fiziksel dener karar veririm.
@TheAny hocam keşke cevap verse soruma...
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Bir türlü istediğimi bulamiyorum eğer fiziksel mağazada Prime+ veya Rival 5'i sevmezsem tam 1 ay bekleyip Aerox 3 Wireless 2022 modeline 1k basacağım.

Listemi son kez güncelliyorum:
  1. SteelSeries Prime+
  2. SteelSeries Rival 5
  3. SteelSeries Aerox 3 Wireless 2022
Eger Prime+ veya Rival 5 istediğim ergonomiyi sunamazsa veya begenmezsem paraya kıyıp seçenek 3'ü alırım.

Bu 3 modelden herhangi birinde almaya engel sorun, kronik hata vs var mı?

@TheAny
@hadwiger
@CBum
@Emre3322

(SteelSeries şart, tam set SteelSeries hayalim var.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı