Hangi aralıkla yazcaktım mobildeydim silinmiş o kısım dikkat etmemişim. Günlük kullanımın kısa süre galiba uzun süre kullanım da soyulmalar başlıyor onu kastettim.
Bugün Norveçten Steelseries Rival 600'ü aldım. Yanları sökülüyor dediniz tırnağımla kazımaya çalıştım çok zorlamadan kenar uçları kalkmıyor gayet iyi yapışmış. Maksimum ağırlığı taktım biraz fazla ağır geldi güçsüzlükten değil eski mouse'um çok hafifmiş. Mouse ele inanılmaz oturuyor. Kablosu iyi sarj ucu gibidir sanıyordumda rahat oturuyor fakat zor çıkıyor. Tek problem steelseries engine üzerindeki ayarları pek bilmiyorum ve RGB ayarı çok karışık gözüküyor tek yapmak istediğim aşağı doğru akan mavi bir RGB ayarı idi. Teşekkürler tüm yorumlarınız için ^^ Kenarlarının sökülmesine imkan yok bu arada.
Hafif bi el terletiyor aralıksız oynuyorum şuan başka forumlarda da konuştukta pek memnun değildi insanlar bakalım yazarım buraya yoğun kullanıyorum. Herkes şu 3. tuşa uzanmak zor demişti. Abartıldığı kadar uzak değil rahat basılıyor.