SteelSeries Rival 600 vs Razer Deathadder Elite

şişirme kırılan Razer Kraken Prolar.
Kırılmasıyla ünlü olan ManO'War haberin olsun. Avel gibi kullanmazsan o da kırılmıyor, tecrübeyle sabit.

Sen gidip (benim gibi) bu kırılıyormuş diye acaba gerçek mi diye zorlarsan kırılır.

Not: Kafa bandı ve kulak pedi setine sadece 48TL ödedim.

Sensei Raw siyah 4 sene hacı 4
A4 Tech 750-BH modeli 6-8 yıldır kullanılıyor, hala sapa sağlam. Üzerinde ki kaplamanın bazı kısımları soyuldu o kadar.

Steelseries her açıdan hesaplı
Arctis 3 400TL bu mu hesaplı marka?

Bugün Norveçten Steelseries Rival 600'ü aldım. Yanları sökülüyor dediniz tırnağımla kazımaya çalıştım çok zorlamadan kenar uçları kalkmıyor gayet iyi yapışmış. Maksimum ağırlığı taktım biraz fazla ağır geldi güçsüzlükten değil eski mouse'um çok hafifmiş. Mouse ele inanılmaz oturuyor. Kablosu iyi sarj ucu gibidir sanıyordumda rahat oturuyor fakat zor çıkıyor. Tek problem steelseries engine üzerindeki ayarları pek bilmiyorum ve RGB ayarı çok karışık gözüküyor tek yapmak istediğim aşağı doğru akan mavi bir RGB ayarı idi. Teşekkürler tüm yorumlarınız için ^^ Kenarlarının sökülmesine imkan yok bu arada.

@Kadir Özdemir

Sıcaklığa ve tere bağlı olarak eridiğinde konuşursun tekrardan :D Millet kuvvet uyguladığında sökülüyor diye bir şey yazmamış ki.

Ben kullandığımda problemle karşılaşmadım ama bu kadar şikayet geldiğine göre problem yaşama ihtimalin var.

Son düzenleme:
@Kadir Özdemir

Sıcaklığa ve tere bağlı olarak eridiğinde konuşursun tekrardan :D Millet kuvvet uyguladığında sökülüyor diye bir şey yazmamış ki.

Ben kullandığımda problemle karşılaşmadım ama bu kadar şikayet geldiğine göre problem yaşama ihtimalin var.

Hafif bi el terletiyor aralıksız oynuyorum şuan başka forumlarda da konuştukta pek memnun değildi insanlar bakalım yazarım buraya yoğun kullanıyorum. Herkes şu 3. tuşa uzanmak zor demişti. :D Abartıldığı kadar uzak değil rahat basılıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı