SteelSeries Rival 600 vs Razer Deathadder Elite

Evet Rival
Aralarında çift sensör dışında bir fark var mıdır? İki fareden de Steelseries Engine 3 yazılımı ile Angle Spanning özelliğine ulaşabilir miyim?
Rival 310’da Engine yazılımı kullanılıyor yani bunu biliyorum araştıradabilirsin. True Move 3 sensörler gerçekten inanılmaz bir şey mousepadda jilet gibi kayıyor 600 ile 310 arasında dediğim gibi çok bir fark yok başlarda bende 600 almayı düşünüyordum fakat 310a döndüm

Kafama takılan soru da aslında bu. Hangisi daha iyidir? Anlık reflekslerde hangisi daha iyi verim sağlar?
Dostum Steel series al inan bana pişman olmayacaksın fakat Rival 600’ün yanlarındaki kauçuk mause’yi elin temiz kullanmasan bir süre sonra yapış yapış olmaya başlıyor. Rival 310 al derim önceden de söylediğim gibi ama zevk meselesi 600 de alabilirsin ikiside aynı performansı gösterecektir. Elbette 600 daha ince artıları var fakat çok ahımlı şahımlı farkları yok

Dostum Steel series al inan bana pişman olmayacaksın fakat Rival 600’ün yanlarındaki kauçuk mause’yi elin temiz kullanmasan bir süre sonra yapış yapış olmaya başlıyor. Rival 310 al derim önceden de söylediğim gibi ama zevk meselesi 600 de alabilirsin ikiside aynı performansı gösterecektir. Elbette 600 daha ince artıları var fakat çok ahımlı şahımlı farkları yok
Herkese burdan teşekkürler. Rival 600 almaya karar verdim. Çünkü bir mouse alındıktan sonra 2-3 yıl değiştrilmez (en azından ben öyle yapıyom). Ufak tefek artılarını ve fiyat farkını göz önünde tutarak bu tercihi yaptım.
En fazla 1 ay sonra fare elime ulaşmış olacaktır.

Kafama takılan soru da aslında bu. Hangisi daha iyidir? Anlık reflekslerde hangisi daha iyi verim sağlar?

Şöyle örnek vereyim sana; ikisini de araba olarak düşün, bir tanesi ne kadar zorlarsan zorla 250'yi geçmiyor ama diğeri 450 yapıyor.

Kısacası sensör olarak DA çok daha önde.

450 IPS olması, onu efsane bir fare yapmımyor.

450 IPS, 1 saniyede 11 metreden fazla hareketi algılayailir demek. Hiçbir insan, bir fareyi o kadar hızlı hareket ettiremez. Yanına bile yaklaşamaz. O yüzden IPS 100'den sonra açıkçası hiçbir önem ifade etmiyor. İki farenin de sensörü oldukça iyi.

Burada asıl önemli nokta, hangisiyle rahat edileceği. Fare kendi kendine oynasaydı donanım elbette en önemlisi olurdu ama sonuçta bu fareler kullanılacak.

İki fare de seni üzmez, Rival 600 almışsın. Güle güle kullan.

Son düzenleme:
2-3 yıl kullanacağım demişsiniz de, 2 ay sonra yanlardaki kauçuklar soyuluyor. Forumda bunu yaşayan çokça insan var. Rival 600 önermiyorum. Siz bilirsiniz yine de. Ben olsam DA Elite alırdım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı