SteelSeries Rival 600 yan panel altındaki yapışkan eridi

StreetMan

Kilopat
Dostlar başlıkta da gördüğünüz gibi o panellerin altındaki yapışkan eridi artık tamamen çıkıyor. Nasıl yan tutuş paneli talep edebilirim? Bir yere mail mi atmam gerekiyor? Gerekiyorsa nereye atmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Maalesef şuan mouse'un fotoğrafını atamam ama internettten bulduğum bir fotoğraf ile gösterebilirim. Buyrun mavi renk ile daire içine aldığım yer hepten çıktı diğer tarafta daire içine alınan yer ile aynı sona ulaşmak üzere o da yavaş yavaş çıkmaya başladı.
rival-600-design-large.jpg

Biliyorum böyle bir sorunun olduğunu öğrendiğimde çoktan kargo yola çıkmıştı. Herhangi bir şekilde adamlardan yan panel temin etmemin bir yolu var mı? Çok sinirlendirmeye başladı bu mouse problemi.

Yapışkanlı diye biliyorum. Fabrikadaki yapıştırma yöntemini kullanmazsanız yine düşecektir.

Garantiye giriyor o kısımların açılması. 2 yıl dolmadıysa gönderin aldığınız yere. Despec değişim sağlıyor bu sorun için Rival 600 ve Rival 650'de.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Steelseries Rival 600 kullanıyorum. O kısmı nasıl yapıştırabilirim? Japon sürsem olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı