SteelSeries Sensei Ten alınır mı?

shujirea

Decapat
Daha fazla  

SteelSeries markasiyla 2010'da SS Xai modeliyle tanıştım. Fare çok güzel bir hissiyatı vardı elime tam oturuyordu. 6 sene kullandıktan sonra kablosunda temassizliklar oluştu ve emekliye ayrıldı. Ardından Rival 300'e geçtim çok güzel bir fareydi fakat Xai'nin tadını vermedi. Şimdi Sensei 310 kullanıyorum. Farem ile ilgili hiçbir sıkıntım yok fakat Sensei Ten'in Xai’nin aynısı hatta o orijinal hali ve daha iyi sensör ile piyasada olduğunu gördüm. Biraz araştırma yaptıktan sonra fare tekerleğinin arada bir kendi kendine scroll wheel down ya da scroll wheel up yaptığına dair 7-8 tane yabancı forumlarda konu gördüm. Sensei Ten kullanan birisi bahsedebilir mi böyle bir problem mevcut mu? Tavsiye ediyor musunuz? Tercihim SteelSeries'dir marka fanatikliği değil güvendiğim bir marka olduğundan dolayı başka fareler önermeyin.

SteelSeries markasiyla 2010'da SS xai modeliyle tanıştım. Fare çok güzel bir hissiyatı vardı elime tam oturuyordu. 6 sene kullandıktan sonra kablosunda temassizliklar oluştu ve emekliye ayrıldı. Ardından Rival 300'e geçtim çok güzel bir fareydi fakat Xai'nin tadını vermedi. Şimdi sensei 310 kullanıyorum. Farem ile ilgili hiçbir sıkıntım yok fakat Sensei Ten'in Xai'nin aynısı hatta o orijinal hali ve daha iyi sensör ile piyasada olduğunu gördüm. Biraz araştırma yaptıktan sonra fare tekerleğinin arada bir kendi kendine scroll wheel down ya da scroll wheel up yaptığına dair 7-8 tane yabancı forumlarda konu gördüm. Sensei Ten kullanan birisi bahsedebilir mi böyle bir problem mevcut mu? Tavsiye ediyor musunuz? Tercihim SteelSeries'dir marka fanatikliği değil güvendiğim bir marka olduğundan dolayı başka fareler önermeyin.

Sensei Ten sensör olarak iyi bir mouse ,alınır
Kendimde bizzat sensei RAW Blue frost arıyorum.

Sensei Ten kullanyorum 2 sene olacak alalı. Scroll'da bir problem yok. Daha önce Rival 310 kullanıyordum onun scrollunda problem olduğu için buna geçmiştim bunda bir sorun yok ama önermiyorum eski tip hantal bir mouse. Hafif ve örgülü kablolu, mouseu kullanırken kablonun sana ağırlık yapıp engel olmayacağı bir modele geçmeni öneririm Razer Viper gibi. Ha rekabetçi oyun oynamıyorum ya da zevkine eğlencesine oynuyorum dersen eline oturuş, sensör ve malzeme kalitesi olarak iyi mousedur.

Ürünü 10 gündür kullanıyorum bir problem yaşamadım aksine sol tarafında sensei 310 ya da Rival 300 gibi mouselarda bulunan plastik maddenin olmamasi daha rahat hissettirdiğine kanaat getirdim. Bozulsa hiç düşünmeden tekrar satın alırım. Sormak istediğin varsa sorabilirsiniz.

Ürünü 10 gündür kullanıyorum bir problem yaşamadım aksine sol tarafında sensei 310 ya da Rival 300 gibi mouselarda bulunan plastik maddenin olmamasi daha rahat hissettirdiğine kanaat getirdim. Bozulsa hiç düşünmeden tekrar satın alırım. Sormak istediğin varsa sorabilirsiniz.
mouse'un sağ tarafında bulunan tuşlara elinizin çarpma durumu oldu mu acaba? bir de hangi tip tutma tipiyle kullanıyorsunuz?

Kalın parmaklarım olmasına rağmen sağ tarafta bulunan tuşlar elime neredeyse hiç dokunmuyor. Palm grip şeklinde tutuyorum orada bir tuş olduğunu sadece o tuşa basmak istediğimde hissediyorum.

Kalın parmaklarım olmasına rağmen sağ tarafta bulunan tuşlar elime neredeyse hiç dokunmuyor. Palm grip şeklinde tutuyorum orada bir tuş olduğunu sadece o tuşa basmak istediğimde hissediyorum.

Merhaba, üç gün önce Amazon üzerinden Sensei Ten'i satın aldım fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. Mouse dik tutulduğu zaman üstten sağ taraftaki Click'in sol taraftakiyle eşit olmadığını fark ettim ve sağ Click'in çok ufak bir şekilde havada olduğunu parmağımla hissettim. Yani daha basmadan basmış hissiyatı oluşuyordu. Sizde de böyle bir durum oldu mu acaba?

Mouseyi hiç dik tutup böyle bir şeyi test etmedim 😅. neredeyse 1 aydır kullanıyorum hala sağ taraftaki tuşlar elime bir rahatsızlık vermiyor. O tuşlara bir şey bindlamadım belki de dokunuyordur fakat hissiyattan dolayi ben anlamıyorumdur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı