Öncelikle Merhaba
Mouse tutuş şeklim: Palm
El uzunluğum: 18-19 cm
Yaklaşık 1 haftadır eski G403 mouse ömrünün sonuna geldiğini için yeni mouse arayışındaydım. Ben de sizin gibi formlara falan baktım. Yaklaşık 500 TL bütçem vardı. Eski yeni farenin yeni versiyonuyla senseiten arasında kalmıştım. Yeni versionu gördüğüm kadarıyla neredeyse SteelSeries senseiten le aynıydı yani 1'e 1 izleme 400 üstü IPS falan ve elime de oturuyordu ama G403'te bende dış kısmında aşınma olmuştu ve tık ömrü azdı zaten son zamanlarda da tıklama da ve sensöründe bir gariplik vardı bende bunun üzerine SteelSeries sensei Ten almaya karar verdim.
Formlara falan baktığımda da çok kafam karışıyordu herkes başka bir mouse öneriyordu. Ben de bundan dolayı iki fareyi artık bilen biri olarak size yorumlarımı söylemek istedim. G403 yeni versionu nasıl tam bilmiyorum ama dediğim gibi yan tarafı acayip aşındı bende ve hatta içteki sert plastiğe kadar gitti parmağım
üstüne bir de zamanla Click ve sensör de sıkıntı hissetmeye başladım eksileri bunlar tabii bunlar 2 yılda oldu ortalama. SteelSeries senseiten e gelecek olursam serçe parmağım olduğu yer G403'teki gibi dolu değil boş olduğu için fareyi elime aldığım da bir eksiklik hissettim ama yine de tam oturdu diyebilirim. Ayrıca tıklama yeri G403'te biraz daha nasıl deyim böyle parmak şekli için yapılmış bunda düz mouse gibi geldi ama o da benim için büyük sorun oluşturmadı. Tabi bunlardan hoşlanmayacak olanlar için yazıyorum yoksa benim için bir sıkıntı oluşturmadı. Sensör kısmında ise SteelSeries sensei Ten cidden çok önde o 1'e 1 olması hissi cidden farkı hissettiriyor. G403'ü takıp geri kullandığımda şunu gördüm. Misal ayarlardan 1000 HZ yerine 500 yaptığınızda mouse nasıl olduğundan saçma bir yere gidiyorsa ikisi arasında ki farkta tam olarak böyle oluyor. Sanki onda imleç yardımı var gibi hissettim. Kısacası SteelSeries sensei Ten i kesinlikle öneriyorum sensörü müthiş sadece eski mouseye alıştığım için bir gariplik hissettim ve onları yukarıda belirttim eğer siz onlardan rahatsız olacaksanız almayın. Son olarak eğer G403 alacaksanız Hero sensörlü olanı alın kesinlikle eski G403'ün artık devri geçmiş arkadaşlar. Hala eski versiyonu satıldığı için bunu söylüyorum. Yani 1'e 1 özelliği ve yeni sensör acayip farkı hissettirdi arkadaşlar.
Mouse tutuş şeklim: Palm
El uzunluğum: 18-19 cm
Yaklaşık 1 haftadır eski G403 mouse ömrünün sonuna geldiğini için yeni mouse arayışındaydım. Ben de sizin gibi formlara falan baktım. Yaklaşık 500 TL bütçem vardı. Eski yeni farenin yeni versiyonuyla senseiten arasında kalmıştım. Yeni versionu gördüğüm kadarıyla neredeyse SteelSeries senseiten le aynıydı yani 1'e 1 izleme 400 üstü IPS falan ve elime de oturuyordu ama G403'te bende dış kısmında aşınma olmuştu ve tık ömrü azdı zaten son zamanlarda da tıklama da ve sensöründe bir gariplik vardı bende bunun üzerine SteelSeries sensei Ten almaya karar verdim.
Formlara falan baktığımda da çok kafam karışıyordu herkes başka bir mouse öneriyordu. Ben de bundan dolayı iki fareyi artık bilen biri olarak size yorumlarımı söylemek istedim. G403 yeni versionu nasıl tam bilmiyorum ama dediğim gibi yan tarafı acayip aşındı bende ve hatta içteki sert plastiğe kadar gitti parmağım