SteelSeries Sensei Ten tıklama sertliği normal mi?

Hidro Dinamik

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
Bugün 595 TL'ye BİM'den SteelSeries Sensei Ten mouse aldım. Daha öncesinde Razer Viper Mini kullandığımdan mıdır bilemiyorum, bu farenin sol ve sağ Click'lerinin basma sertliği bana biraz fazla geldi. Tam emin değilim ancak sol bir tık daha sert olabilir. Bu durum normal mi? Ürünü iade etmeli miyim?
Şu an bu ürünün MediaMarkt ve Teknosa fiyatı 1200 TL ve üzerinde olduğundan iade edersem muadili bir ürün alamayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel ürüne benziyor ama maalesef bütçemi o kadar zorlayamayabilirim. Doğrusu yarın sabah iade edeceğim için bir yandan model bulmaya çalışıyorum yoksa 470 TL'ye Trendyol'dan Sensei Ten söyleyeceğim.
Yani delikli istemiyorsunuz. HyperX almakta yine fayda var diyebilirim. Yoksa Sabre pro modeline bakılabilir.

Yani delikli istemiyorsunuz. HyperX almakta yine fayda var diyebilirim. Yoksa Sabre pro modeline bakılabilir.
Deliklerinden dolayı switchler tozlanır diye önyargım var. Yoksa delikli veya rgb olmaması benim için hiç sorun değil. Sabre pro Sensei Ten'den daha mı iyi? Çünkü internet fiyatları birbirine çok yakın hatta çoğu yerde Sensei Ten aşırı pahalı. Bu işlerden pek anlamadığım için emin olmaya çalışıyorum, kusura bakmayın. 😅

Deliklerinden dolayı switchler tozlanır diye önyargım var. Yoksa delikli veya rgb olmaması benim için hiç sorun değil. Sabre pro Sensei Ten'den daha mı iyi? Çünkü internet fiyatları birbirine çok yakın hatta çoğu yerde Sensei Ten aşırı pahalı. Bu işlerden pek anlamadığım için emin olmaya çalışıyorum, kusura bakmayın. 😅
Genel olarak daha iyi. İçinizi rahatlatmak isterseniz, Açılan çokça konu var bakabilirsiniz.

Pençe tuttuğunuz için, Biraz büyük gelebilir. Sensei olanla aralarında, 3mm fark var.
@Hidro Dinamik xm1r'a cidden bir göz atın kendisine claw tanrısı deniyor biraz fiyatı yüksek olsa da hakkını kesinlikle verecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı