Steelseries Siberia Elite Prism düşük ses sorunu

VeLov1s

Hectopat
Daha fazla  
Bu kulaklığı satın aldım ve eski kulaklığım Siberia v2 Frost Blue kenara koydum. Fakat beklediğim yüksek ses performansı göremedim. Siberia v2'den az ses veriyor (son sesteyken). PC'de ses karti ile takiliyken sonra çıkartıp telefonda deneyeyim dedim telefonun ses kartı ile Siberia v2'nin PC'ye takili ve son sesi ile kapışıyor ve bastırıyor sesi. Sorunum bu, yani telefonun ses karti iyi olmayacağından sorunun ne olduğunu bilmiyorum, anlayamıyorum. Hayatımda ilk defa bir kulaklıkta CS:GO'yu son ses oyun ayarlarinda ve kulaklık ses seviyesininde son seviye oynadım. Sorun mu yoksa normal bi durum mu? Birçok videoda 50mm sürücü ile 120 dB kulakları inletecek diyordu ama garip geldi bu durum.

Steelseries engine kurdum. Ayarları sona çek derken neyi kastettiniz? Ses ayarlarını kendime göre ayarladım ama sonuç yine aynı.

Sorunun cevabını buldum arkadaşlar. Equalizer ayarlarında hepsini sona getirdiğinizde gerçek hayattan kopartacak şekilde bir ses alıyorsunuz arkadaşlar... Muazzam sese sonunda kavuştum. Artık uçuşa geçme zamanı!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı