Steelseries'in Yeni Oyuncu Fareleri

Şimdi bi' Glorious Model O gelirken bunlara bakılır mı? Bir Rival 600 aldık burnumuzdan getirdi bir daha aman aman.
Bende de benzer sorunlar olacağını ön gördüğüm için kullanmayı bıraktım RGB aydınlatmanın orta tekerle sınırlı olacak olması beni biraz üzdü ve Steelseries mouse konusunda beni tekrar kazanması çok zor bir durumda. Denemediğim markalara veya eziklediğimiz Çin işi markaların çok daha dayanıklı olması verdiğin parayla kalitenin doğru orantılı olup olmadığını sorgulama sebebim.

Vallahi 120g olması yüzünden ilk turdan eleniyor bende. ☺ Lityum pilli G305 kullanıyorum şu an 90g kendisi çok memnunum. Çıkınca Model O alacağım, 69g kendisi.
Ben mouse'ı ağır kullanıyorum İçindeki ağırlıkları da takıyorum. Wireless tavsiye etmiyorum hiçbir zaman hiçbir oyuncu ürünü için.

Ben mouse'ı ağır kullanıyorum İçindeki ağırlıkları da takıyorum. Wireless tavsiye etmiyorum hiçbir zaman hiçbir oyuncu ürünü için.
Kablosuzlarla kabloluların artık hiçbir farkı yok. Çoğu profesyonel oyuncu bile kablosuz mouse kullanıyor artık. Elimden gelse G Pro Wireless da alırdım ama bir mouse'a $150 verecek kadar da çıldırdım mı bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…