Steinberg Cubase eLicenser Sorunu

Cargamoni

Hectopat
Merhabalar cümleten, Cubase programını kurduktan sonra açılan eLicenser programı yüzünden parasını verip aldığım programı kullanamıyorum ve çıldırmak üzereyim. eLicenser açıldıktan sonra videolarda izlediğime göre yazıların gelip ona göre işlem yapmam gerekiyor. Ancak ne yazı var eLicenser üzerinde ne de farklı bir şey. .NET Framework 3.5'dan başlayarak 4.5'a kadar tüm versiyonları yüklememe rağmen hala sorun devam ediyor. Çeşitli uyumsuzluk problemlerine karşı tüm versiyonları denedim ve sürekli yönetici olarak çalıştırmama rağmen hep aynı şekilde program açılıyor. Bu sorunla daha önce karşılaşmış olan çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
eliicenser.png

Resimden sorunun ne olduğunu görebilirsiniz.

Merhabalar cümleten, Cubase programını kurduktan sonra açılan eLicenser programı yüzünden parasını verip aldığım programı kullanamıyorum ve çıldırmak üzereyim. eLicenser açıldıktan sonra videolarda izlediğime göre yazıların gelip ona göre işlem yapmam gerekiyor. Ancak ne yazı var eLicenser üzerinde ne de farklı bir şey. .NET Framework 3.5'dan başlayarak 4.5'a kadar tüm versiyonları yüklememe rağmen hala sorun devam ediyor. Çeşitli uyumsuzluk problemlerine karşı tüm versiyonları denedim ve sürekli yönetici olarak çalıştırmama rağmen hep aynı şekilde program açılıyor. Bu sorunla daha önce karşılaşmış olan çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Eki Görüntüle 155858
Resimden sorunun ne olduğunu görebilirsiniz.

Merhaba, bende yeni aldım ve aynı problemi yaşıyorum. araştırırken sizi buldum. Bu sorunla ilgili bir çözüm bulabildiniz mi ne yaptınız? teşekkürler

Merhaba konu üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama bir çözüm yazan olmamış. Ben de aynı problem ile karşılaştım ve ufak bir araştırma ile sorunu çözdüm. Sorun Windows dilini Türkçe kullandığınız için oluyor arkadaşlar dil ayarlarından İngilizce paketini indirin ve uygulayın çözülecektir.
Adsız.jpg

Yemin ediyorum aynı sorun bende de var. Steinberg UR 22C Seti aldım. Wavelab ve Cubase programını kuramadım bir türlü. Görüntü yok resmen. Sistem dilini değiştiriyorum bakalım düzelecek mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı