Stereo mu 7.1 Surround mu?

Bütçe
300-400

Shyhania

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Yakında kulaklık almayı düşünüyorum ama stereo mu alsım 7.1 gerçek Surround mu alsam bilemedim bütçe 300-400 TL.

Bu arada 7.1 ve stereo arasındaki fark oyunlarda ses kasmak açısından ne kadar olur yazarsanız sevinirim.

7.1'de ses 7 taraftan geliyor. Sağ sol gibi diye biliyorum ve alacaksanız sanal 7.1 almayın. Gerçek 7.1 alın. Stereo müzik için Surround da filmler de iyi gider.

Hocam, benim fikrim sanal bile olsa 7.1 USB kulaklık alın. Bende tabiri caizse kıçı kırık bir Hadron USB kulaklık var. Benim çocuklar istedi. Kendileri kıymet bilmediği için özellikle ucuz yollu aldım. Zaten bazı zararlar verdiler. Burası ayrı konu. Ben, müzik ile denedim. Gerçekten güzel geldi. Büyük oğlum ise PUBG Mobile oynar. İlk geldiğinde sordum. Nasıl değdi mi diye? 50 metre uzaklıktaki adamı duyuyorum 15 kill aldım dedi. Ses kasmasını beğendi. Hadron böyleyse, geri kalanları siz hesap edin. Çoğu anakartın dahili ses yongasına özenmiyorlar. Kendi anakartımın ses yongası da kötü değil. Gigabyte Z97X Gaming 3 anakartım var. Normal kulaklıklar ile kıçı kırık Hadron gibi ses alamadım.

7.1'de ses 7 taraftan geliyor. Sağ sol gibi diye biliyorum ve alacaksanız sanal 7.1 almayın. Gerçek 7.1 alın. Stereo müzik için Surround da filmler de iyi gider.
reis oyunlarda ses kasmak amaçlı 7.1 mi iyi oluyor o zaman

Bu bütçede gerçek 7.1 deneyimi veren bir kulaklık bulmanız zor bu nedenle Stereo kulaklık daha mantıklı.
razerin bu kulaklığını buldum fiyatıda iyi ses çıkışıda 7.1 Surround gözüküyor alınır mı sizce?

Hocam, benim fikrim sanal bile olsa 7.1 USB kulaklık alın. Bende tabiri caizse kıçı kırık bir Hadron USB kulaklık var. Benim çocuklar istedi. Kendileri kıymet bilmediği için özellikle ucuz yollu aldım. Zaten bazı zararlar verdiler. Burası ayrı konu. Ben, müzik ile denedim. Gerçekten güzel geldi. Büyük oğlum ise PUBG Mobile oynar. İlk geldiğinde sordum. Nasıl değdi mi diye? 50 metre uzaklıktaki adamı duyuyorum 15 kill aldım dedi. Ses kasmasını beğendi. Hadron böyleyse, geri kalanları siz hesap edin. Çoğu anakartın dahili ses yongasına özenmiyorlar. Kendi anakartımın ses yongası da kötü değil. Gigabyte Z97X Gaming 3 anakartım var. Normal kulaklıklar ile kıçı kırık Hadron gibi ses alamadım.
bende zamanında 7.1 vardıda stereo denemediğimden boşa fiyat artarmı diye merak etmiştim :D saol reis

Razer'in bu kulaklığını buldum fiyatı da iyi ses çıkışıda 7.1 Surround gözüküyor alınır mı sizce?
Sanal 7.1 özelliği yazılım ile sağlanıyor. Windows Sonic özelliğide aynı işlevi görür bu yüzden bu bütçedeki kulaklıklarda 7.1 ifadesine takılmayın. Zaten bu model pek kaliteli değil.

@Samotne Ciasteczka, demek ki ben yanlış biliyorum hocam. Sonuçta onların da içinde ses yongası var. Keşke, imkan olsa da deneme şansımız olsa. Ben, benim kıçı kırık Hadron ile gelsem, sizler de normal kulaklıklar ile. En iyi bildiğiniz programı da açsanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı