Steril paket açma performans ödevinde ne yapılır?

Laundrie

Centipat
Daha fazla  
Sağlık lisesinde okuyorum. Temel mesleki hocam steril paket açma performans ödevi verdi, her şey serbest, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani doğrumu anlıyorum bilmiyorum da steril edilmiş bir ürünün paketi nasıl açılır? diye anladım senin yazdıklarından eğer böyleyse çok zor değil;
''Steril Edilmiş Cerrahi Aletlerin paketi önce kendisine uzak olan ucundan tutup arkaya doğru yırtıp açarsın,sonra sağ tarafı ondan sonrada sol tarafı yırtılarak açılır.Bu kağıtlar *Tyvek kağıtları olarak bilinir ve ürüne göre sterilizasyon işlemi uygulanır.Bu kağıtların özelliği EO(etilen oksit)geçirir ve bu alanda kullanıma uygundur.

Yani doğru mu anlıyorum bilmiyorum da steril edilmiş bir ürünün paketi nasıl açılır? Diye anladım senin yazdıklarından eğer böyleyse çok zor değil;
"Steril edilmiş cerrahi aletlerin paketi önce kendisine uzak olan ucundan tutup arkaya doğru yırtıp açarsın, sonra sağ tarafı ondan sonra da sol tarafı yırtılarak açılır. Bu kağıtlar *tyvek kağıtları olarak bilinir ve ürüne göre sterilizasyon işlemi uygulanır. Bu kağıtların özelliği eo(etilen oksit)geçirir ve bu alanda kullanıma uygundur.

Teşekkür ederim yapay zeka slayt yaptı benim için uğraşmadım ama düşünceniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı