Arkadaşlarınızdan ilham alın.Sağlık lisesinde okuyorum. Temel mesleki hocam steril paket açma performans ödevi verdi, her şey serbest, ne yapabilirim?
Arkadaşlarınızdan ilham alın
Birtek bana verildi bu konu ne yapacagimi bilmiyorumArkadaşlarınızdan ilham alın.
Sağlık lisesinde okuyorum. Temel mesleki hocam steril paket açma performans ödevi verdi, her şey serbest, ne yapabilirim?
Ya ödev steril paket açma dedi hoca istediğinizi yapın dedi benim aklıma birşey gelmediDostum medikal sektörüne iş yapıyorum yardımcı olabilirim ama biraz daha detay verir misin steril paket açma derken neyi kastediyorsun?
Yani doğru mu anlıyorum bilmiyorum da steril edilmiş bir ürünün paketi nasıl açılır? Diye anladım senin yazdıklarından eğer böyleyse çok zor değil;
"Steril edilmiş cerrahi aletlerin paketi önce kendisine uzak olan ucundan tutup arkaya doğru yırtıp açarsın, sonra sağ tarafı ondan sonra da sol tarafı yırtılarak açılır. Bu kağıtlar *tyvek kağıtları olarak bilinir ve ürüne göre sterilizasyon işlemi uygulanır. Bu kağıtların özelliği eo(etilen oksit)geçirir ve bu alanda kullanıma uygundur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.