Steroid önerisi

Otelin spor salonunda çalıştığım bir dönemde Avusturya'dan iki ihtiyar bodybuildinci gelmişti. Adamlar gençliklerinde Arnold ile aynı salonda çalışıyorlarmış. Adam şunu söylemişti.
Biz 125ML anabolon kullanırken Arnold ve arkadaşları 250ML anabolon kullanıyordu.
Sonuç Arnold 19 yaşına geldiğinde 52cm kol kası yapmış ve 100 kg üzerine çıkmıştı kas kütlesi olarak. Bunu da kısa sürede yapmıştı.

Kas kütlesi yeni başlayanlar da çok hızlı artarken belli bir forma ulaştıktan sonra artık farklı yöntemler ile hızlandırma yapılıyor.

Arnold kadar premium genetiği olan birinin insanlara sormasına gerek yok zaten :).

Arnold kadar premium genetiği olan birinin insanlara sormasına gerek yok zaten :).
Genetik olarak hasta değilseniz spora uygun beslenme ve ağır çalışma ile gayet iri bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Ayrıyeten B komplex vitamin katkısı, protein tozu, L kartin, aminoasit hapları ile süreci hızlandırırsınız.

Steroidler süreci roketler fakat yeterli beslenmezse hiçbir işe yaramaz ve doktor kontrolünde olmalısınız sürekli.
Ben konuyu açan arkadaşın boy, kilo oranını bilmiyorum. Yada 8 ayda ne kadar kütle yapmış, beslenmesi nasıl, Bunları yazsa daha sağlıklı öneriler yapabilirim.

Vücut çalışan bir insanın beslenmesi ilk önemde olan bir şey. Normal bir insandan birbuçuk kat daha fazla proteine ihtiyacı vardır. Günlük olarak.

Eğer bunu cidden yapacaksan öneriyim dostum sonuçta kullanıp kullanmamak sana kalmış kimse sana burada laf anlatıp kullandırtmamanı sağlayamaz sonuçta.
Ağır etkileri olmayan bir steroid istemişsin ilk kürün olacak sonuçta sende haklısın.
1.testosteron enanthate (haftada 250 mg ile başlayıp 3.haftadan sonra 500e kadar çıkartabilirsin)
2.dianabol (kickstart olarak alacaksın günlük 3 tablet en fazla 6 hafta kullan)

Sadece testo ile başlayabilirsin ama testo çalışana kadar yanına dianabol koyup kütleni artırıp testo ile suyu koruyabilirsin ve güzel bir vucüt yapabilirsin tabii ki yan etkiler olarak sivilce yaşayabilirsin gayet normal bunun dışında en hafif kür budur.

Yaklaşık 8 9 aydır spor yapıyorum ve aktif olarak kreatin kullanıyorum. Ağır etkileri olmayan bir steroid önerisi istiyorum sizlerden. Anabolon vs baktım ama etkileri ağırmış. Yan etkileri çok olmayan hafif yeni başlayanlar için sizden steroid önerisi istiyorum.
Muhtemelen yaşın 24ten küçük. Steroidin nasıl bir etkisinin olacağını bilsen böyle işlere girmezdin. 30 yaşından sonra kuş ötmediğinden karınla vedalaşırsın artık, eller günahkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı