Steroid önerisi

mkps128

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. İlk kürüm olacak, steroidin zararlarının da farkındayım, söylemenize gerek yok. Zaten korumalar ve PCT yaparak vücudumu aynı dengesine getireceğim. İlk kürüm olacağı için de testosteron enantat veya sipionat vurmayı düşünüyorum, haftada 2 enjeksiyon olmak üzere 500 mg vuracağım. Toplamda 8 hafta kür yapacağım.

Koruma olarak da haftada 3 kez arimidex, Liv.52 her gün atacağım karaciğer koruması için. NAC da kullanabilirim, fark etmez. Lipid dengesi için Omega-3 atacağım her gün. Ve son olarak da çinko, magnezyum testosterona destek için. Son olarak da PCT uygulayacağım. Kürden sonra 2 hafta ara verip nolvadex ve clomid kullanacağım. 4 hafta boyunca günde 20'şer gram atsam yeterli. Gerek yok dediğiniz koruma ilaçları vs. varsa fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ve son olarak asıl noktaya değineceğim: Orijinal steroid bulmam şart, steroid temin edebileceğim bir yer önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana steroid konusunda öneri vermeyeceğim ama konuyu buraya açman konusunda öneri verebilirim. Buranın yaş ortalaması düşük ve bazılarında bilmedikleri konulara dahi oradan buradan duydukları bilgilerle yorum yapma refleksi var. Buradan birinin önerisini dikkate alıp ona göre plan yaparsan tehlikeli sularda yüzüyorsun demektir. Reddit'te bir sürü kaliteli subreddit var oralarda ve bodybuilding forumlarında tavsiye aramanı öneririm.

Yağ oranın % kaç? Formun nasıl? Amacın ne?
Kan testi ve hormon testi verdin mi? Doğal değerlerini bilmen çok işine yarayacaktır. Koruyucular yeterli. Pct konusunda genel olarak doğru fakat pct ezbere yapılmaz kürün bittikten sonra testleri verirsin doğal değerlerinle karşılaştırıp ona göre haraket edersin eğer ezbere yaparsan düzgün olan değerlerini de bozabilirsin. Pct sonrası aynı dengesine geri getirme konusunda bire bir aynı dengeye hiç bir zaman gelmeyecektir (çok nadir karşılaştım) doğal testo değerin muhtemelen %5-10luk kayıp yaşayacaktır.
İlk kürde testo e daha mantıklı fakat only testo küründe fazla beklentiye girmemek gerekiyor vücudu asıl büyüten şeyler anabolikler. Hangi marka kullanmayı düşünüyorsun?

Yağ oranın % kaç? Formun nasıl? Amacın ne?
Kan testi ve hormon testi verdin mi? Doğal değerlerini bilmen çok işine yarayacaktır. Koruyucular yeterli. Pct konusunda genel olarak doğru fakat pct ezbere yapılmaz kürün bittikten sonra testleri verirsin doğal değerlerinle karşılaştırıp ona göre hareket edersin eğer ezbere yaparsan düzgün olan değerlerini de bozabilirsin. Pct sonrası aynı dengesine geri getirme konusunda bire bir aynı dengeye hiçbir zaman gelmeyecektir (çok nadir karşılaştım) doğal testo değerin muhtemelen %5-10'luk kayıp yaşayacaktır.
İlk kürde testo e daha mantıklı fakat only testo küründe fazla beklentiye girmemek gerekiyor vücudu asıl büyüten şeyler anabolikler. Hangi marka kullanmayı düşünüyorsun?

Formum kötü zaten bu yüzden steroidle başlamak istiyorum. Kas kütlem az sporada düzenli bir şekilde devam edeceğimi düşünüyorum. Sence bu iki dediğim steroidle başlamam yeterli mi hızlı gelişip kas hacim edinmek istiyorum. Asıl amacım çok sıkı kaslı ve estetik vücuda sahip olmak. Marka olarak bu sektöre yeni gireceğim için pek bir bilgim yok önerebileceğin bir marka var mı ve nereden temin edebilirim ve tabii ki bunları yapmadan önce kan testi yapacağım değerlerime göre küre gireceğim. Cevaplarsan sevinirim teşekkürler.

Formum kötü zaten bu yüzden steroidle başlamak istiyorum. Kas kütlem az sporada düzenli bir şekilde devam edeceğimi düşünüyorum. Sence bu iki dediğim steroidle başlamam yeterli mi hızlı gelişip kas hacim edinmek istiyorum. Asıl amacım çok sıkı kaslı ve estetik vücuda sahip olmak. Marka olarak bu sektöre yeni gireceğim için pek bir bilgim yok önerebileceğin bir marka var mı ve nereden temin edebilirim ve tabii ki bunları yapmadan önce kan testi yapacağım değerlerime göre küre gireceğim. Cevaplarsan sevinirim teşekkürler.
Anabolikler dışındakilerin mucizevi etkileri yok. 8 haftalık only testo küründe, süreç sonunda belki 5 kilo almış olacaksın (beslenmene bağlı, hepsi kas doku değil). Spor alışkanlığın yoksa önce spora düzenli 2-3 ay alışman gerekiyor. Çünkü antrenmanda kasa sağlam hasar vermeyi bilmiyorsun kas neden büyüsün. İğne vurdum müthiş kaslandım diye bir durum yok. Kür içinde büyüdüğünü hissettiğin aslında kas dokusu değil, kas içinde su tutulumu. İlacı kesince de ancak kazandığının %30 civarını koruyabileceksin, bu her kür için aşağı yukarı aynı. O gördüğün vücutların hiçbiri tek kürle yapılmıyor, testonun yanına 5 farklı anabolik ekleyen var kimisi o kası koruyabilmek için tüm yıl kullanıp curise sistemiyle ilerliyor. Normal bir spor salonuna gidersen kullanmayan yok fakat vücutlarına bak iyi görünen 2-3 kişi vardır.
Beslenme olayını oturtmadıysan zaten bir etki bekleme. Fazla testonun etkisi protein sentezi kapasiteni arttırıp kasları daha hızlı iyileştirmesi. Yani senin vücudun antrenman sonrası 200 birim iyileşme kapasitesi varsa onu 300 birime çıkartıyor sen de antrenmanda daha çok hasar verip daha hızlı iyileşiyorsun. Bu sayede gelişim oluyor. Antrenmanı sağlam atarsın, beslenmeni sağlam yaparsın, sağlam dinlenirsin o zaman ilaçlardan etki görmeye başlarsın.
Sana tavsiyem 2-3 ay spor alışkanlığı edin, beslenme sistemimi kavra, peptid formu var o siteyi takip et özellikle kitaplarda yazmayan bilgiler kısmını iyice öğren ondan sonra bu işlere gir. Eğer bilgisizlikle girersen kaslanayım derken kaslanmayı bırak sadece sağlığından olursun.

Son düzenleme:
Tavsiyelerini dikkate alacağım peki daha sonrası için önerebileceğin marka var mı sence ilk kürde hangi steroid kullanılmalı ve nereden temin edebilirim bir spor salonu vb önerirsen cok sevinirim teşekkür ederim simdiden.

Tavsiyelerini dikkate alacağım peki daha sonrası için önerebileceğin marka var mı sence ilk kürde hangi steroid kullanılmalı ve nereden temin edebilirim bir spor salonu vb önerirsen cok sevinirim teşekkür ederim simdiden.

İlk kürde kesinlikle tren, danabol gibi şeylerden uzak dur yağ yakma odaklı istiyorsan cypionat, genel olarak istiyorsan entanthate öneririm ve 500 mg biraz fazla yeni başlayan biri için önerim 250 350 arasıdır marka olarak da İran testo öneririm kesinlikle nereden bulacağınız konusunda ise biraz sıkıntı gittiğiniz spor salonunda ilaçlı birisi varsa ona sormalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı